reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2011

Straszna jest śmierć magdy i chyba niczego z tego nie zrozumiemy dopóki wszystko się nie wyjaśni. Ciężko jest się postawić na miejscu ojca magdusi... nie wiemy jak on przeżywa to w domu, możliwe że przyjmuje leki uspokajające...
Jak umarł mój tata to tydzień później wróciłam do pracy chociaż jak tylko kończyłam to wyłam po parę godzin dziennie...

Dziewczyny mam problem bo boję sie zmierzyć patrycji temperaturę w pupie że jej krzywdę zrobię :-( myślicie że jakby miała gorączkę to bym czuła że jest gorąca?? Niespokojna jest cały dzień i teraz ma czerwone policzki i brodę...

reklama
Ja tez się strasznie cieszę, że mamy siebie nawzajem dziewczyny!!! Zawsze mozna się wygadać, pożalić, no i czegoś nauczyć:-)
A może za jakiś czas będziemy pisały z brzuszkami z kolejnymi szkrabikami;-)
Arti zjadł, przysnął po jednym cycusiu, zostawiłam go na poduszce, na której go karmię i jak się przebudził, to miał całe mokre ramię i nadgarstek, mleczkiem nie pachniało, więc chyba mu się nie ulało, czyżby się tak oślinił, aż musiałam go przebrać. Ostatnio też ma etap pakowania swojej piąstki do ust i namiętnego jej ssania.
Jak już wszystkie dziewczyny będa w miarę zadowolone ze swojego wyglądu, to może powstawiamy swoje zdjęcia na zamkniętym?

Ja nie pomogę, bo mierzę temperaturę elektrycznym, a te zaczerwienienia to może od przytulania się do twojej bluzki, upranej w proszku dla dorosłych, tak czasem bywa?

Katerinka nie bój się! Włóż delikatnie termometr i trzymaj nóżki małej w górze żeby się nie kręciła. Ja mierzę już bardzo długi czas małej temperaturę i krzywda się nie stała, spokojnie;) Mała może mieć gorączkę choć nie musi bo może jej być gorąco po prostu

Katerinka przyłóż usta do czółka, na pewno poczujesz jak bezie rozpalona!! ja tak wszystkim od lat "mierzę" temperaturę...

Dziewczyny ja też WAS KOCHAM!!! Nie wiem jakbym teraz żyła bez Was!! Poważnie:zawstydzona/y:

ale Was wzieł ona wyznania ja Tez Wam za wszystko dziekuje, ze moge byc tu codziennie, ze byłyscie ze mn,a ze trzymałyscie kciuki jak byłam taka załamana...Dziekuje kochane moje!!!Jesli sie spotkac to sprawiedliwie w srodku Polski w Piatku:-D

ta te co chcą mieć jeszcze drugie to niech się zmówią na kiedy i sobie zrobimy dzieciaczka :) ja chcę za dwa lata jakaś chętna jeszcze jest?? :-) Naprawdę musimy się kiedyś spotkać

reklama
mycha no nareszcie ten pepuch odpadł! Gratulacje:-D

angie Kingusia pięknie przybiera:-)

Katerinka nie bój się. Delikatnie wsuń końcówke do pupki, nic sie nie stanie.

Wiecie co super byłoby się tak spotkac, ale to raczej nierealne. Ale to takie fajne, ze mozna tak kogoś polubić kogo sie nigdy w realu nie poznało. Ja to się na prawdę z niektórymi bardzo "zżyłam":-)

Powiedzcie mi, czy za rok 2012 należy mi się normalnie 26 dni urlopu?

Do góry