reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2011

to super :-) nie wiem, czy wiesz gdzie jest Milicz, Twardogóra? do Milicza mam 20km, twardej 7km, do Oleśnicy 24km a do ciebie 50km, bo inną drogą zawsze jeżdze. A w jakim miejscu mieszkasz?

niunia zobaczyłam,że jest strona bebilon nie wiedziałam i teraz też się zarejstowałam :-):-)

reklama
ale się sentymentalnie zrobiło:tak: też się bardzo cieszę że trafiłam na to forum choć ja się późno zalogowałam bo dopiero w czerwcu ale namiętnie was czytałam, też tak sobie kiedyś myślałam fajnie by było się gdzieś spotkać ale to bardzo mało prawdopodobne, piszą tu dziewczyny z całej Polski no i parę mam jest poza granic Polski:tak:
margo dzięki za przypomnienie o 2dniach opieki na dziecko u nas w pracy strasznie tego pilnują każda mama wykorzystuje nic nie przepada:tak:
andrzelika w sieci wszystko jest :tak::tak:

Przy dziecku każdy dodatkowy dzień się przyda :-) dla dziewczyn, które będą się starać o dodatkowe 4 tygodnie macierzyńskiego pamiętajcie, że to podanie trzeba złożyć przed podaniem o wykorzystanie zaległego urlopu, bo inaczej przepadną te dodatkowe 4 tygodnie, mojej koleżance w urzędzie nie zwrócili na to uwagi i dupa :szok:

margana nam to może uda się w koronie spotkać :-)

mirelka- no fakt tylko ja czasem nie myślę, a fajnie jak ktoś za mnie pomyśli, tak jak ja ostatnio o meblach pisałam Bodzio i się przydało

ok dziewczynki spadam kawaler śpi kochane buźki dla was

Hej Kobiety.

Nie wyrabiam z wami. Nie czytalam was od rana a narobilyscie 12 stron. Nie dam teraz rady. Poczytam w telefonie w lozku. forum to taka moja zasypianka.

Wkleilam troche treningu Panny Kasi ,wiec jak ktora chetna do cwiczen to polecam.
Przyjechala do mnie szanowna pani @ wczoraj. Nic nie boli ale leci jak z kranu. A kurcze rok jej nie bylo. Jak bylo fajnie..:wściekła/y:

We wtorek bylam na silowni z Olusiem. Do dzis mam zakwasy. Fajowo.

Na walentynki porywam meza do mega exclusive restauracji w Kopenhadze ( jakies pol godziny samochode ode mnie), on nic nie wiem o tym ,na bank zapomnial ze sa walentynki. Zalatwilam wiec panne co mi Olinka przypilnuje. Dzis przyszla zapoznawczo. Daje rade ,wiec bede ja brala jak juz bede miala syneczka czasem dosc. Tutejsza stawka za godzine 100 sek = 50zl. Moze ktoras jest chetna. Zapraszam.

Byla dzis u kolezanki wietnamiki ,ktora ma 3,5 tygodniowa coreczka ,ktora wazy wiecej niz Olus.:-)

Wprowadzam od jutra plan -Spimy w dzien w lozeczku. Bo obecnie to spimy najczesciej w wozku ,na rekach ,na sofie przy mamie. Wiec od jutra bede twarda. Jest to o tyle trudne ,ze Oli ma swoj pokoj ,a nie znaosi byc sam.
No ale nikt nie mowil ze bedzie leeko.

witaj Helenka na naszym odjazdowym forum. Bardzo ladne imie wybralas dla syneczka. Dacie rade razem. Powodzenia w cwiczeniach.

bild (1).jpg Olik na silce.

Hej maminki :-)
Nie bylo mnie kilka dni a tutaj tyle postow,przepraszam ale nie zdolam was nadrobic ani odpisac kazdej z was,u mnie maly koszmar jest ehh jestem padnieta dziewczyny i z lekka wykonczona jestem :-(
Ja i moj A. jestesmy chorzy,moj A. juz od dluzszego czasu sie meczy a Ja od kilku dni ale daje popalic gardlo,kaszel z nosa cieknie a i w nocy mialam goraczke dosc wysoka az sie pocilam,ledwo do malego w nocy wstawalam :-( Synek tez nas nie oszczedza bo ma problemy brzuszkowe i nadal problem z kupka.....ale z baczkami sie okropnie meczy tzn przy kazdym baczku przerazliwie placze a tak ogolnie to od kilku dni on tylko i wylacznie placze i wrzeszczy i caly czas na raczkach chce byc,jestem wykonczona bo nawet czasu ugotowac i zjesc nie mam bo mlody wiecznie na rekach chce byc a jak go odkladam to wrzask i sie dre tak az ciezko go uspokoic pozniej :-( dzisiaj zaczelam mu podawac infacol na wzdecia mam nadzieje ze mu zacznie cos pomagac oraz podalam malemu soczku jablkowo mietoweg i po paru godzinach zrobil kupke akurat przed kapiela ale jak sie biedny meczyl przy niej i twarda byla oj biedactwo moje tak cierpi i nie wiem jak mu mam pomoc :-( i bede musiala mu podawac choc troszke tego jablka albo soku albo herbatki jablkowej zeby jakos z tymi kupkami ruszyc.
U lekarza dzisiaj bylam zeby mi przepisali inne tabsy anty a i przy okazji z tym moim chorobskiem co by mi cos dali no i dali mi wielkie G***O :no: lekarz powiedzial ze mam duzo pic i wykupic sobie paracetamnol w aptece i po kilku dniach powinlo mi przejsc,no normalnie myslalam ze sie wsciekne bo ja juz sie kilka dni lecze na wlasna reke i nic nie pomaga tylko jest gorzej a on ci ze nic mi nie da ehh normalnie nie mialam sily z nim walczyc o nic :-(

Ale sie wyzalilam i wypisalam.Sorki laski ze taki misz masz zlalam wam tutaj ;-)
winki zazdroszcze tej silki z Olkiem ;-) do mnie maja kobitki z osrodka dzieciecego przyjsc 27 i pewnie beda gadac o jakis programach dla mam z dziecmi i bede chciala sie wlasnie zapisac na jakies masaze dla dziecka :-)
Olus wyglada super ;-)

Zdrowka dla wszystkich chorujacych mamusiek i dzieciaczkow ;-)

Ostatnia edycja:
winki strasznie zazdroszczę ci aktywności i chęci do działania :-) aż mi wstyd, że całymi dniami siedzę w domu :zawstydzona/y: Oli profesjonalnie podszedł do zadania w dresiku :-) a stawka za godzinę niezła, u mnie w mieście 7 zł :-D no i przypomniałaś mi o walentynkach może też gdzieś zabiorę mego, i przywołam moją opiekunkę za cale 7 zł/h
My śpimy w łóżeczku już cały tydzień w ciągu dnia, choć wcześniej było tragicznie, już chciałam wołać księdza na egzorcyzmy jak tu któraś z lasek pisała kiedyś, a teraz po prostu kładłam małą i ją głaskałam po główce, trochę popiskiwała, ale po paru dniach się nauczyła i teraz leży grzecznie i sobie gada, aż w końcu śpi :-) no i śpi dzięki temu dłużej bo ma więcej miejsca i się nie stuka rączkami o boki wózka :tak:

WINKI Olus wygląda prześlicznie w wersji sportowej
sabrina dużo dużo zdrówka i sił dla Was
co do spotkania wiecie
to sądzę że poznań jest po środku hi hi idealnie na spotkanko
uciekam robię tapczanik myć i spać bo jutro czeka mnie 6 godz w pracy pierwszy raz tak długo

reklama
no wlasnie margo -o to mi chodzi .lozeczko do spania a wozek na spacerki ,a poza tym co bedzi jak niedlugo wyrosna z gondoli. Wiec my tez damy rade.

Sabrinka kuruj sie kochana ,bo bez ciebie to dom upadnie:tak:

Robicie cos w Walentynki dziewczynki ??

Do góry