reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2011

reklama
ja też się przyzwyczaiłam do Was Kochane, i chociaż nie codziennie piszę to codziennie tu wchodzę i czytam :-)

a powiedzcie mi co to jest ta grupa zamknięta?? czemu ja do niej nie należę?? :-p:-D

Margana jak się ma dziecko to dodatkowo się należą 2 dni na opiekę nad dzieckiem dla jednego z rodziców :tak:plus normalny urlop 26 dni. Ja mam jeszcze cały urlop z 2011 roku :szok: szaleństwo, a z 2012 zostawię sobie na później na kaszelki i katarki i nasze pierwsze wakacje.

margana wszystko jest realne dzieciaczki urosną i się spotkamy :-)

ja mogę z julieet się zabrać :-) 50km mamy od siebie, do jak są dziewczyny poznań,warszawa mogę też przyjechać mąż tam w trasy jeździ, ostatnio był też na śląsku i w WIŚLE ja tam znajomych mam w Zabrzu

margo a powiedz mi jeszcze: Jak bym chciała wziąć 4-5 miesięcy wychowawczego i wrócic do pracy powiedzmy w październiku to tez mi sie należy cały urlop, czy mniej o tyle dni ile miesięcy wychowawczego?

andrzelika to jak z julieet to i ze mną:-)

mnie ostatnio oświeciło przepisami jak zajrzałam na konto i zobaczyłam, że dostałam tylko 1/2 trzynastej pensji (bo pracuje w budżetówie) i się okazało, że dostaje się tylko za dni spędzone w pracy, a już 2 miechy planowałam na co rozdysponuje extra kaskę, a tu zonk :szok: więc myślę, że za wychowawczy może nie być urlopu, mogą proporcjonalnie zabrać te dni.

reklama
Do góry