reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2011

Martynka strasznie mi przykro :( nie potrafie Cię pocieszyć bo sama nie byłam w takiej sytuacji , ale zdaję sobie sprawe, że jest Wam ciężko- z całego serca współczuje i pomodlę się za Was- by Bozia dała Wam siłe by to przetrwać no i za kruszynki
Wasze. Jeszcze raz współczuje i życze by nastepnym razem był wszystko oki- będe trzymała kciuki !!!!!!!!
Kochana zaglądaj tu do nas czasami i daj znać co u Ciebie. Ściskam serdecznie

reklama
martynka21640 tak mi przykro, nie wiem co powiedzieć, trzymaj się Kochana..
My z moim mężem,zanim mi się oświadczył, byliśmy 5 lat, pochodzimy z dwóch miast, także spotykaliśmy się wtedy kiedy tylko było można, a od roku wspólnie mieszkaliśmy. W sierpniu minie 2 lata od naszego ślubu :)

My z sobą mieszkamy ponad pół roku... :happy:
Na oficjalne oświadczyny czekam :-D Choć połowa zaproszeń na ślub już dowieziona :-p (nie to jest najważniejsze... ;-))

asia no to super :-) moze i w tym samym czasie bedziemy rodzic :-) U mnie ze sluzem nie ma problemu, od dni plodnych mam az do teraz :tak: taki bialawy sluz :-)

Jestem strasznie zmeczona i chyba za jakis czas ide spac,ledwo na oczy widze :oo2:
Milego wieczorku dziewczyny :-)

andrzelika- moj maz mi sie oswiadczyl po pol roku bycia razem i pol roku pozniej bralismy slub:) w maju mija nam dwa lata od slubu:) jest fajnie:))
u mnie podobnie po pół roku oświadczyny a po roku ślub :-):-):-) no i już niedługo stuknie nam 7 lat po ślubie :-)
Witajcie!
Dawno tu nie zaglądałam. Ale 31.03 dowiedziliśmy się ,że naszych maleństw już nie ma. ;((
Jeszcze teraz nie mogę w to uwierzyć. Ale żyć musimy dalej. Będe trzymała ze was kciuki. I życzę bez bolesnego rozwiązania .
bardzo mi przykro :-( ,nawet ostatnio o tobie myślałam ale nie przypuszczałabym nawet że mogło was "to" spotkać , trzymaj się kochana
Kobitki a ja mam do was pytanie jak jest u was ze śluzem? bo ja od 2 dni jakos wogle go nie zauwazam a wczesniej sporo go nawet było i tak sobie mysle czy to normalne?
u mnie bywa różnie ,raz jakbym wogóle miała suszę ;-) a nie raz czuje jak ze mnie "cieknie"
My z sobą mieszkamy ponad pół roku... :happy:
Na oficjalne oświadczyny czekam :-D Choć połowa zaproszeń na ślub już dowieziona :-p (nie to jest najważniejsze... ;-))
fajnie :-):-):-):-)

martynka21640 Bardzo mi przykro... nie wiem co napisać. Trzymaj się!!

Ja z moim jesteśmy razem prawie 7 lat, mieszkamy 5 lat, ślub wzięliśmy w ubiegłym roku w sierpniu. Jeśli chodzi o oświadczyny to heh, bardzo dlugo się biedny zbierał. W grudniu ,mieliśmy już zarezerwowaną salę na wesele a oświadczyl mi się dopiero za 2 miesiące w walentynki:-)

Ja też mam być listopadową mamą :) Gratulacje przede wszystkim ;) Zastanawiam się, czy Ty również masz wiele obaw związanych z ciążą, czy tylko ja tak wariuję?

hehe, ale w sumie dobrze, że mamusie mają czas na to żeby się naszykować, bo pieniążki z nieba nie spadają, a dziecku się nie odmówi i dużo idzie na pampersy, kaszki, mleka.

U mnie w Krakowie tylko becikowe spada z nieba po porodzie :tak: Na szczescie dla nas jest to 2 tys złotych, bo 1 tys od Państwa a drugi 1 tys od miasta Krakowa. Jako że mój mąż malo zarabia dostaniemy jeszcze trzeci 1 tys zl z zasilkow rodzinnych. To tylko na dobry poczatek bo pozniej z miesiaca na miesiac naprawde jest ciezko wiązac koniec z koncem :tak::dry:

Witajcie!
Dawno tu nie zaglądałam. Ale 31.03 dowiedziliśmy się ,że naszych maleństw już nie ma. ;((
Jeszcze teraz nie mogę w to uwierzyć. Ale żyć musimy dalej. Będe trzymała ze was kciuki. I życzę bez bolesnego rozwiązania .

Bardzo mi przykro martynka. Gdy sie tak długo nie odzywałas, miałam przeczucie, ze coś jest nie tak, ale liczyłam jeszcze na dobre wieści od ciebie. 3maj sie!
[*]
[*] dla twoich maluszków.

Cześć dziewczyny,
widzę że drukujecie niesamowicie dużo,
w piątek byłam na wizycie i jestem zdziwiona bo wg OM jestem w 9 tygodniu i 4 dniu, gin stwierdził że jestem w 10 tygodniu czyli dzisiaj powinnam zacząć 11, ale po badaniu stwierdził, że co najwyżej jestem w 7 tygodniu - i moje pytanie skąd taka rozbieżność, i na kiedy mam termin ? :szok:

Miałas bardzo opuźnioną owulke z tego co mi się wydaje. Ja mialam opuźnioną o 5 dni, ale gin i tak uznaje termin z kalendarza a wiec tak jak mam wpisane w suwaczku. Jednak moja ciąża jest o te 5 dni młodsza.
Do porodu bedziesz miala jeszcze robione USG a wiec wszystko sie wyjasni i wyklaruje sie jeden termin :tak:

asia333 ja tez na luteinie dopochwowej i mam susze straszną. Musze sobie dokupić coś na przywrócenie równowagi tam w środku.

Któraś z Was pisala że bieże jakieś tabletki dopochwowe na przywrócenie równowagi w pochwie czy nawilezenia?
A ja teraz powinnam takie dokupic.

My tez zareczylismy sie po pol roku znajomosci ale ślub wzielismy dopiero po 3 latach jak zaszlam w ciaze. Wczesniej nie mielismy motywacji i kasy zeby zorganizowac wesele.

reklama
Witam sie dziewczyny :-)
U mnie jest dzisiaj pogoda denna,pochmurno i chlodno :oo2: az mi sie nie chcialo wstawac z lozka no ale zoladek wzywal wiec sila wyzsza :-D
Aguchaa witam Cie i wielkie gratulacje :-)

Do góry