reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2011

Dziewczyny straszna jest ta historia z porwaniem aż strach pomyśleć co z tym maleństwem się teraz dzieje... Ja wczoraj na you tube przez przypadek weszłam na teledysk ze zdjęciami dziieciaczka, które już nie żyje aż łzy w oczach miałam.

Gola miałaś rację! zaraz po tym jak napisałam, że i moja nie chciała jeść faktycznie się obudziła i przyssała do cyca.

Nam też wczoraj zasnęła bezproblemowo aż miło bo przed 22. O 23 obudziła się na jedzonko i spała aż do 3;30 więc jest ok;)

Dziewczyny jak np sprzątacie to nie boicie się zostawić maleństwa same w innym pokoju? Ja się boję odkurzać jak ona śpi bądź być w innym pokoju bo boję się że jakby się dusiła przez sen to ja nie uslyszę;( A ona potrafi tak cicho się krztusić przez sen

reklama
Ale wiecie co Wam powiem.. MY TEŻ KIEDYŚ BĘDZIEMY TEŚCIOWYMI!!!!!!!!!!!!:-):-):-)

Ja raczej nigdy nie bede tesciowa, a juz na pewno nie babcia :-(

Za to Kinga zafundowala nam super wieczor i nocke, wczoraj zjadla o 18.00, o 20.00 sama zasnela i spala do 23.00 na butelke, potem obudzila sie dopiero o 4.00, szybka butelka i spac, kolejne karmienie 7.30 i znow poszla spac do 10.30. Na dodatek w nocy tata mial dyzur wiec ja sie super wyspalam, tylko mialam przerwe na odciaganie o 4.00. Teraz Kinga pobawila sie w lozeczku karuzela i znow spi.

Wczoraj mielismy kontrole u pediatry i wazenie Kingi, ma teraz 3,460 kg tz ze w ciagu 9 dni przybrala 400 gram co jest super.

P.S Juz nie spi, ale grzecznie lezy w lozeczku.

Też w tv slyszalam o tej kobiecie - Boże, to przerażające!!!!! Chcę wierzyć, że maleńką znajdą!!!!

My już po spacerku, Pola teraz leży na macie i macha łapkami we wszystkie strony.

Niuniunia ja często Polę zostawiam i zaglądam do Niej, wcześniej siedzialam non stop z nią w pokoju, ale tak się nie da przecież

Angie ​wow, ale Wam malutka przybiera :)))

Hej maminki :-)
U nas pogoda jest nawet ladna ale Ja sie cos zaczynam kiepsko czuc,gardlo zaczuna bolec i kaszel doszedl,boje sie rozchorowac zeby malego nie zarazic wiec chyba dzisiaj w domu siedze i trzeba sie jakas podleczyc.

Straszna historia,jak ktos mogl cos takiego zrobic tej kobiecie,nie moge w to uwierzyc,straszne to jest!!!! Oby jak najszybciej odnalezli malutka!!!!

angie super Kingunia przybrala :-)
Niuniunia Ja zostawiam malego jak odkurzam ale zagladam do niego co jakis czas:tak: np teraz jest sam u siebie w pokoju i spi nie da sie byc z dzieckiem na okraglo musi byc zostawiane samo na czas zebysmy mogli cos porobic ;-)

Zdjęcia użytkownika Bartłomiej Waśniewski | Facebook

Porwano małą Madzie w Sosnowcu. Rodzice prosza o opomoc.

Straszna ta historia :-(

wierzyc sie nie chce ze ktos moze chcec tak krzywdzic maluszki i ich rodziny....

Nawiasem mowiac osobiscie mialam przypadek ze jakis menel chcial mi Macka zabrac a ja stalam obok i pakowalam zakupy. To w bialy dzien bylo i w miejscu publicznym. Myslelam ze zabije tego dziada jak mi Macka za reke wziol!!!!
:angry:

Albo noworodek porwany ze szpitala w ktorym rodzilam starszego syna! Kobieta w nocy weszla na sale poporodowa i zabrala malucha. Na szczescie ja zlapali i oddali dziecko rodzicom.:baffled:

Dziewczyny jak np sprzątacie to nie boicie się zostawić maleństwa same w innym pokoju? Ja się boję odkurzać jak ona śpi bądź być w innym pokoju bo boję się że jakby się dusiła przez sen to ja nie uslyszę;( A ona potrafi tak cicho się krztusić przez sen

Ja sie nie boje, ale mam male mieszkanie 30mKw wiec widze dziecko gdziekolwiek bym byla ;)

Cześć dziewczyny!
My już po spacerku, teraz Mały śpi po jedzonku w nosidełku, bo to jedyny sposób na jego sen, a ja spokojnie mogę popisać i dokończyć obiad i zjeść go.

Też słyszałam o tej historii, najgorsze, że tą kobietę napadnięto, nic nie mogła zrobić, nwet krzyczeć. Straszne i nie wyobrażam sobie co ona teraz czuje. Ja mam takie schizy i nigdy bym dziecka przed sklepem samego nie zostawiła, ale tu widać inna historia.. Mam nadzieję, że dorwą sk.......

Angie Kingunia slicznie przybiera!
Mój synek woła o jedzenie w nocy jak z zegarkiem w ręku. Po skończeniu jedzenia ok.22 śpi ok.4 godz., potem już do rana jedzonko co 2 godz. Chyba nie ma szans na przespanie większości nocy. Zastanawiałam się nad przeniesieniem go do siebie, ale jak mam tak biegać całą noc, to rezygnuję.

Niuniunia ja zostawiam przymknięte dzrzwi i zaglądam co jakiś czas. Wiesz, nie jest tak łatwo się zakrztusić, dziecko musi byc mocno najedzone , musi się mu nie odbić i leżeć na wznak, żeby coś się działo. Jak mojemu Arturowi się dobrze nie odbije, zawsze kładę go na któryś boczek.

Ssabrina duzo zdrówka, kuruj się szybko!!!

Anek to zazdroszczę :tak: Bo moje dziecko najczęściej mówi (a raczej krzyczy) LEEEEEE, LEEEE :-D A gdy jest akurat w dobrym humorze, to są dźwięki Haguuu i Hagyyyy, yyyyy :-D
Nasz dokładnie tym samym językiem i dlatego dostał przydomek Lelek :-D

Gola nie przejmuj się mój mały też jest krzykacz, a szczególnie przed snem bo niby chce spać, a krzyczy bo nie może zasnąć!! Każde widze ma swooje plusy i minusy może po 3 miesiącu bedzie lepiej bo będą bardziej kumate.
A już myślałam,że tylko moje wrzeszczy:happy: uffff, nauczył się zasypiać przy cycku, na dworze ładnie zasypia.

Ja raczej nigdy nie bede tesciowa, a juz na pewno nie babcia :-(

Wczoraj mielismy kontrole u pediatry i wazenie Kingi, ma teraz 3,460 kg tz ze w ciagu 9 dni przybrala 400 gram co jest super.
Super,że Kingusia przybiera, oby tak dalej! Angie może Kinga doczeka się rodzeństwa i jednak teściową zostaniesz:-)

Albo noworodek porwany ze szpitala w ktorym rodzilam starszego syna! Kobieta w nocy weszla na sale poporodowa i zabrala malucha. Na szczescie ja zlapali i oddali dziecko rodzicom.:baffled:
W moim szpitalu dzieci miały na nóżkach czujniki alarmu, prowizoryczne bo mojemu spadł ale zabezpieczenia były.

reklama
Też słyszałam o tej historii, najgorsze, że tą kobietę napadnięto, nic nie mogła zrobić, nwet krzyczeć. Straszne i nie wyobrażam sobie co ona teraz czuje. Ja mam takie schizy i nigdy bym dziecka przed sklepem samego nie zostawiła, ale tu widać inna historia.. Mam nadzieję, że dorwą sk.......

!!!

Powinni go wykastrowac, albo zamknąć na dozywocie.... A z tego co pisza na interi.pl to za taki czyn grożą 3 lata więzienia? :baffled: To ma byc sprawiedliwosc za stres jaki przezywa rodzina malej :angry:
No ale najwazniejsze zeby wrocila cala i zdrowa do domu... :-(

Do góry