reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2010

Yasmeen trzymaaam kciuki - myśl pozytywnie a wszystko będzie ok !
Ja też nie mieszkam w Polsce - w pon mam pierwszą wizytę u GP - ana pokieruje dalej zobaczymy na kiedy - od tego zależą dalsze decyzje
Pozdrawiam nowe fasolki !:-)

reklama
Witam serdecznie wszystkie nowe mamusie!

Ja dzis czulam sie nawet niezle tak do 15tej, juz nawet zastanawialam sie czy wszystko w porzadku, oczywiscie jak wrocilam z pracy mdlosic w pelnym rozkwicie wrocily ze mna, chociaz narazie bez wymiotow.

Powiedzialam Sebastiankowi. Najpierw nie mogl uwierzyc, jak juz sie upewnil, ze to nie zart, zapytal czy kupie mu nauszniki ;-) I czy czasem nie bedzie musial dzielic pokoju. Teraz jak mantre powtarza "zeby to byl chlopak, zeby to byl chlopak". Chyba sie ucieszyl, co ucieszylo mnie bardzo bardzo.

Yasmeen jestem w szoku że lekarz nie dał nic na podtrzymanie ciąży...Ja zaczęłam plamić przez kilka dni na beżowo- brązowo i od razu dostałam luteinę...Trzymam kciuki i jak najszybciej udaj sie do polskiego lekarza :)

tez mam suwaczek :) tylko coś nie tak :(( ehh jestem nowa na tej stronce wiec troszke czasu minie jak wszystko załapie. Wy tez tak robicie piszecie a pozneij wklejacie link z suwaczkiem czy jest jeszcze inna metoda ??

Tofiś, ja poszlam najpierw do GP a pozniej do poloznej i sie okazalo ze do GP nie musialam w ogole isc tylko w mojej przychodni odrazu umowic sie na wizyte z polozna, moze zapytaj jak bedziesz dzwonic to zaoszczedzisz sobie jednej wizyty, a GP pewnie i tak nic nowego ci nie powie tylko zmierzy cisnienie i powie zeby umowic sie z polozna.. ale moze to tez zalezy od rejonu albo miejscowosci.. najlepiej zapytac :) w kazdym razie ja ide juz 3 raz a dopiero na ta wlasciwa wizyte.. gdybym nie zrobila sobie prywatnie USG to bym umierala z nerwow i ciekawosci..

No tak tylko że moja przychodnia składa się z sekretariatu i dwóch lekarzy GP. Tak więc tak czy siak to ja do GP najpierw muszę.:tak:

Miło z twojej strony Mysza84.
Obyś miała rację. Póki co zawaliło mi się wszystko, więc pewnie smucić i marudzić od czasu do czasu będę - mam nadzieję że wybaczycie mamy szczęśliwe.

reklama
Witajcie Kobietki!

Wpadam tylko na chwilę...po prośbie ;-)

Proszę o mocne kciukasy &&&&&&& o 15 mam wizytę.

Uśmiechniętego dnia Wam życzę! :-D

Do góry