reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2010

reklama
Witam wszystkie mamy :D

Wg obliczeń nasza niespodzianka, ma przyjść na świat 17 listopada:-) A więc przyłączam się do was:tak:

Niestety męczą mnie poooootworne mdłosci i bóle głowy:dry: ale jakoś damy rade..

Pozdrawiam :)

Dziewczyny proszę powedzcie mi bo mam doła, czy to normalne , ze podczas ciąży nie ma żadnych objawów? W ten poniedziałek robiłam bete i było wszystko ok. teraz mam wkręty "a jak już nie jestem w ciąży" bolą mnie piersi jak je dotykam i od czasu do czasu skurcz w podbrzuszu jak podczas @. Mam nadzieje, że to tylko moje obawy przez hormonowe doły :-( .

agrafka_7, ja juz jestem w 8 tygodniu i tez mam tylko bolace piersi, troche czesciej chodze siku i jestem szybciej zmeczona, procz tych objawow nic wiecej.. zero mdlosci, nudnosci, zachcianek, wrazliwosci na zapachy (chociaz nie wiem kiedy to moze wystepowac), na szczescie tez zadnych plamien ani nic mnie tez nie boli.. mysle ze powinnysmy sie obie cieszyc ze dobrze znosimy ciaze, smutno mi jak czytam na forum jak inne dziewczyny sie mecza ciaglymi nudnosciami :(

Obawy to pewnie przez horomony.. jak zobaczysz fasolke na USG to lepiej sie poczujesz :) Glowa do gory.

Dziękuje dziewczyny,już się nie mogę doczekać następnego USG,a to dopiero 20 kwietnia.

Agrafko nic się nie martw,ja w pierwszej ciąży też nie miałam właściwie żadnych objawów,ale całą ciąże przeszłam tak jakoś mało objawowo i mam śliczną,zdrową córkę.

Witajcie Mamusie Listopadowe;-)
Czy moge do Was niesmialo dolaczyc?
Jestem mamusia grudniowa 2008, mama prawie 16-sto miesiecznego Filipka i wedlug moich obliczen malenstwo powinno przyjsc na swiat 24 listopada. Powiem szczerze, ze troszke jestem przerazona kolejna ciaza, bo byla ona zupelnie nieplanowana, ale mam nadzieje, ze jak minie pierwszy szok to jakos bedzie lepiej:tak:
Udzielam sie troszke na grudniowkach 2008, poznalam tam wiele fantastycznych osob, mam nadzieje ze tutaj bedzie podobnie;-)

reklama
Witaj Asiulkaa , rozgość się :) Fajna różnica wieku będzie między bąblami, Gratuluje...

innym mamusiom, któe tutaj dzisiaj dołączyły równiez gratuuluje :)

Do góry