reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2010

Skorpionica, tylko jak sie zacznie porod to sie autobusem do szpitala nie wybieraj, bo nie wiadomo gdzie dojedziesz :)

Violett, nie jadlam faworkow chyba z 7 lat!! :) Daj troche :)

reklama
hehe wiem wiem Elzu autobus odpada :) ale w życiu takie numeru nie wywinęłam. Po prostu czuję się jakbym była na innej planecie. Zobaczymy jak mi jutro pójdzie.
Dobrej nocy Kobietki papa

Ja dzisiaj się zmobilizowałam i spakowałam swoją torbę Jeszcze brakuje mi kosmetyków dla małej w niej i swoich. Muszę się jeszcze zorientować czy potrzebuję dla niej ubranka czy dopiero na wyjście. Jak na wyjście to mąz mi potem przywiezie a ja w domu naszykuję co.

Violet - daj faworki ja strasznie uwielbiam zjadłabym ich niezliczoną ilość...

Masakra jak mnie boli brzuch....zażyłam no-spę, wlazłam do wanny z ciepłą wodą, ale mam wrażenie że jest gorzej.
Nie czuje żadnych skurczy, tylko brzuchol jak kamień i boli okrutnie, mały kopie jak szalony.
A małż jeszcze w pracy :/

Amerie wspolczuje, ja wlasnie z takim bolek brzucha i twdnieniami pojechalam do szpitala, tyle ze ja mialam lekkie skurcze. Jak malz wroci z pracy to moze pojedz na Ip :)

reklama
Masakra jak mnie boli brzuch....zażyłam no-spę, wlazłam do wanny z ciepłą wodą, ale mam wrażenie że jest gorzej.
Nie czuje żadnych skurczy, tylko brzuchol jak kamień i boli okrutnie, mały kopie jak szalony.
A małż jeszcze w pracy :/

Jej, Amerie, może zadzwoń po kogoś, żebyś sama nie była? i może faktycznie śmigaj na IP jak tylko małż do domku wróci?
trzymaj się i dawaj znać jak się czujesz!

Do góry