reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2010

Paulinka mam nadziej ze twoje dolegliwosci całkowicie znikną, ale na nastepnej wizycie dopytałabym sie lekarza co to mogło być.

A ja dzia nadrabiam tygodniowe zaległosci, cały tydzien zapracowany nie mam juz siły wieczorem nadrabiać.

Co do lezaczków, karuzeli i chodzików to poki co nie mam zamiaru nic z tych sprzetów kupować.A juz napewno nie chodzika, nawet nie tyle ze sie nasłuchałam czy naczytałam cos na ich temat ale tak ogólnie nie podobają mi sie wg mojego instynktu.

reklama
WitamJ
Ania nie martw się, Twoja dzidzia zdazy się jeszcze przekecicJ Niw mysl o tym tak bo ona to czuje i tez jest jej niefajnieJ Nosek do goryJ
Ja nie wiem jak jej ułożone moje dzieciatko. Nie wiem teszkiedy będę miala USG. 2 mam wizyte wiec może już dostane skierowanie.

Koko ja tez jeszcze nie przekroczyłam 30L

Mglaczek – Wszystkiego najlepszego na nowej drodze zyciaJ

Oj tak Agrafka ja tez poprosze o adres sklepu z tym przyspieszaczemJ

Mglaczek superowej zabawy dziś a później pełnego miłości życia z Mężem i Synkiem :)

Ja o porodzie nie myślałam choć może mi on się przytrafić wcześniej niż przypuszczam. Jednak jak tak czytam to piszecie wpadam w panikę a chcę jak najdłużej wytrwac w tym stanie w jakim jestem.

Hej dla wszystkich!!! Ale plucha nie?
Mglaczek wszystkiego Naj Naj i dużo miłości!!!!

Wiecie co, dziś tak mi skakał brzuch jak czasem powieka, kiedy jest za mało żelaza. I to przez kilka minut :)))) Pewnie się wkurzyła, bo obiad był ostro przpóźno heh

A teraz odpoczywam sobie, mój jak zwykle w garażu przy aucie, potem może gdzieś na kawkę....

A ja nie mogę jeszze rodzić, bo lista zakupów nadal pełna, czekam na jakąś kaską i wtedy kupię wszystko z ubranek, potem higieniczne i z głowy.

MGLACZEK - Wszystkiego Najlepsiejszego!!! :D Mam nadzieję, że wszystko się udało a dzisiaj wypoczywasz :-)

Dziewczyny, o szarym mydle nie słyszałam, za to moje znajome przekazują sobie info o tantum rosa - kupujesz płyn, do tego butelkę po wodzie mineralnej, robimy dziurki w nakrętce, do środka wlewamy wodę przegotowaną z tantum rosa...i po każdym sikaniu podmywamy się tym specyfikiem....podobno rany bardzo szybciutko się goją i nic się "nie paprze"....to opinia moich znajomych mam :-)

ja mam zamiar to praktykować :-)

Hello kobietki:)
U nas pogoda nieciekawa,w nocy wiało strasznie i ochłodziło się ...ale mnie to nie przeszkadza :)
Mnie żaden "przyśpieszacz" też jest nie potrzebny,bo jeszcze remont nas czeka i trochę wydatków przed nami...także spokojnie mogę w tym stanie wytrwać do listopada i mam nadzieję,że się uda ;)
Mglaczek,najlepszego na nowej drodze życia !!!

Też słyszałam o tym patencie z tantum rosa i butelka po wodzie mineralnej, saszetki z tantum juz mam więc tylko czekac do listopada i mam nadzieje ze poskutkuje.
Co do "przyśpieszacza" to z jednej strony by sie przydał bo juz chce zbaczyc naszego synusia, ale tak w sumie dobrze sie czuje w tym stanie i spokojnie poczekam jeszcze te 3 miesiące bo ja z tej grupy przed 30tc.

Amerie - tak, tantum rosa jest w saszetkach, ale ciekawy patent z tą butelką - dzięki niemu możesz za każdym razem podmyć poranione miejsca nie bawiąc się z rozrabianiem i kombinowaniem :-)

reklama
Witam was :)

Ja tez zamierzam tantum rosa kupic :) zrobie w domku do butelki, zeby potem w szpitalu nie kombinowac.

Ja mam termina 3 listopada, wiec jeden z pierwszych.. wiec juz zaczynam panikowac :) ale niedlugo zaczne szkole rodzenia, wiec mam nadzieje, ze poszuje sie pewniejsza.. w ogole wrzesien bedzie dla mnie ciekawy - szkola rodzenia, zwiedzanie porodowki, zajecia z karmienia piersia, koniec pracy (!), rocznica slubu, sesja brzuszkowa, moje urodzinki, pakowanie torby i w ogole reszta zakupow.. a pazdziernik relax, spacerki i oczekiwanie :)

Do góry