reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2010

Witam dziewczyny :) u nas dziś pogoda typowo letnia, nie byłam dziś z małym na spacerze bo było za gorąco, mieszkam w domu więc spędziliśmy czas na przydomowym podwórku w cieniu.
Jeżeli chodzi o spacery to Krzyś jak był malutki to codziennie z nim spacerowałam, potem był coraz bardziej ciekawy świata i nie chciał mi leżeć w wózku tylko chciał być na rękach to na jakiś czas musieliśmy zrezygnować ze spacerowania, a teraz jak już siedzi w spacerówce to jest dobrze bo go wszystko interesuje.

reklama
halo :-) u mnie w laptopie również brak prawego alta hhaha
nissanka- widzisz każde dziecko idzie swoim trybem, narazie nie mamy powodów do paniki , w końcu zaczną siadać. Gratuluje rekordu ilości ząbków na forum...:-) oddałabyś chodź jednego hihi
karcia- koleżankA- Ta sama historia, zaczęła z małym wychodzić albo wczesnie rano albo wieczorkiem kiedy był przyjemny chłodek i pomogło, ciekawe o co chodzi Majeczce :-(
85asia-i nastało utesknione słonko i wreszcie na spacerek :-)
tygrysek-podobnie Damianko :-)

Ona chyba tylko płacze jak jest ze mna na spacerze, raz była z mężem i usneła spokojnie... Ona jak mnie widzi to odrazu krzyczy rozżalona zebym ją na ręce wzieła... Może to przez ząbki bo ostatnio jej wyszedł jeden nawet niewiem kiedy, sparwdziłam palcem i jest:-) może następne idą... Ja niewiem jak poznać czy idą czy nie.

Dziewczyny jak wstawić suwaczek na stałe? żebym nie musiała za każdym razem wklejać.

wpadłam na chwilę aby Wam powiedzieć że niestety w tym miesiącu nam się nie udało :-(- jedna kreseczka na teście, będziemy próbować dalej....

Monaadams przykro mi strasznie, może się uda następnym razem. Wiesz mi na pierwszym tescie po 10 dniach (a test wykrywał ciąże 6 dni po zapłodnieniu) też wyszła jedna kreska. Dwa tygodnie później zrobiłam kolejny i były już dwie. Pozdrawiam i trzymam kciuki.

85asia-widzisz ja wciąż jestem przed okresem (około 3 dni) ale wierzę testowi, ponieważ robiłam dokładnie ten sam z poprzednim dzieckiem i już wyszedł mi 6 dni przed. Nie czuje też żadnych objawów ciąży. Wiem wiec że na pewno się nie udało. Oczywiście powinno się poczekać aż przyjdzie @ ale nie ma sensu jeszcze robić sobie nadzieje-te testy są bardzo czułe i powinny już coś wykryć..
jak na razie skupię się na tej małe istocie którą już mamy-ona jak na razie jest naszym WIELKIM SZCZĘŚCIEM!! :-)

reklama
ważyliśmy Sawinka na łazienkowej wadze to wyszło że ma 7,5 kg, czyli utrzymuje się na swoim poziomie. chociaż mi się wydaje, że jest większy i cięższy :-)

Do góry