paulinka109
Fanka BB :)
anbar - a dlaczego nie robicie chrzcin...? Jak wogóle Twój syn ma na imię?? Bo na tej liscie nie ma wpisane a wiem że kiedyś jakieś wątpliwości miałaś...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
anbar - a dlaczego nie robicie chrzcin...? Jak wogóle Twój syn ma na imię?? Bo na tej liscie nie ma wpisane a wiem że kiedyś jakieś wątpliwości miałaś...
Mam pytanie do dziewczyn które robiły w restauracji albo na sali jakiejś , ile za osobe płaciłyście? i na ile godzin wynajmowałście?
60 zł za osobę w tym obiad dwudaniowy, 2 gorące dania, lody, zimne tace, kawa, herbata i zimne napoje do woli. Musieliśmy tylko kupić ciasta i tort, no i jakieś wino do obiadu.
My mieliśmy mszę o 10, a chrzciny skończyły się po 20, i cała restauracja była dla nas, do ostatniego gościa. U nas nie było norm czasowych.
To nie drogo, jakbym w swojej okolicy znalazła za taka cene to chyba,a raczej napewno bym zrezygnowała z chrzcin w domu...
A jak z dzieckiem? cały czas z wami był?