reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2010

Jak dzieci mają katarek ważne jest rownież kładzenie ich na brzuszku żeby katarek wypływał z noska a nie dostawał się do gardziołka tak samo materac w łożeczku powinien być tak żeby głowka dziecka była wyżej niż nózki więc trzeba pod materacem coś podłożyc. Ja tak mam teraz cały czas bo moja mała teraz uwielbia spać w łożeczku jak nigdy nie lubiła bo spała z nami w łożku a w szpitalu spała w łozeczku i chyba dlatego że ten materac jest tam tak ustawiony a na płasko nie lubiła spać. I teraz mam spokój bo mała sama w domu w łożeczku zasypia :) aż byłam zaskoczona mile.

reklama
Baska Duzo zdrowka dla Malej i odpoczynku dla Ciebie. Ja z katarem u Malej walcze juz 3 tygodnie. Na szczeście kaszlu brak. Katar już też coraz mniejszy. Ale z tego powodu byliśmy 3 razy u pediatry i raz na IP. Na szczęscie płuca i oskrzela czyste.
Aduska i Edytk ja na Waszym miejscu poszłabym do lekarza. Niech lekarz sprawdzi czy katar nie spływa niżej.

U nas też katar już 3 tydzień i pokasływanie. Baśka, po przeczytaniu tego co Cię spotkało cały czas myślę o tym zapaleniu płuc...byliśmy u pediatry ale powiedziała że nic nie słyszy. Chyba jutro znów się przejdę na osłuchanie. A swoją drogą co to za katar co trwa 3 tydzień?? euphorbium, woda morska, frida...nie pomagają.Ile u Was taki katar trwał?
I kładę oczywiście główkę wyżej-kupiłam poduszkę klin dla niemowląt-super sprawa.

W czym zamrażacie pokarm? Ja kupiłam woreczki za 30 zł i tylko dwa nie były dziurawe... 58 poszło do kosza :/ były źle zgrzane na dole i wszystko wyciekało

baska współczuje bardzo, nie ma nic gorszego niż strach o własne dziecko. Ciesze się że już jest lepiej

Ostatnia edycja:
Ja zamrażałam w specjalnych woreczkach do mrożenia pokarmu dla dzieci. Rtyska z tego,co kojarze Ty z Krakowa jesteś-mi siostra z PL przywiozła-kupowała w Galerii Krakowskiej sa tam ponoć sklepy z art dla dzieci i tam w obu je widziała,mówi,ze przy Matecznym w Entliczku też je można kupić.

reklama
No właśnie w entliczku kupiłam ale nie wiem co to za firma bo już wyrzuciłam wszystkie, może trafiłam na jakieś wadliwe opakowanie... taki podłużny woreczek z 3 opakowaniami w środku w każdym po 20 woreczków, etykietki do naklejania i druciki

Do góry