reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2010

Czesc kochane ja wpadam sie tylko przywitac potem wpadne jeszcze oj smutno dzis u nas:-(
Justkabor jeszcze raz wyrazy wspolczucia...

reklama
Witam
Justkabar, bardzo mi przykro :((

A co do terminów to ja moja małą urodziłam w 38tygodniu,mam nadzije że drugie też tak urodze.
Ja też w pierwszej ciąży dobrze czułąm się wymioty miałą przez tydzień i było po sprawie.Teraz to tylko mnie mdli mam nadzieje że to też szybko przejdzie.Mała śpi to ja też ide połozyć się.
Miłego dnia

Witam jak mam rozumiec moj wynik badania beTA HCG jestem w 6 tyg badanie robilam we wtorek wyszla mi beta 32974,6 czy to normalne?? czy nie za wysoko. boje sie bo u mojego meza w rodzinie byly blizniaki :( zna ktoras sie na tej becie??

Roziaaa wysoka beta nie zawsze swiadczy o blizniakacha chociaz jezeli u twojego meza w rodzinie sa blizniaki to jest wieksze prawdopodobienstwo ze ty tez mozem je miec :-) patrze ze smutna minke zrobilas jak o tym napisalas wiec pewnie nie cieszy cie mysl o dwoch dzieciaczkach

Witam dziewczyny, dziekuje wszystkim za slowa pocieszenia, juz jestem w domu. Mieszkam w Dublinie i tu raczej nie trzymaja przez noc, rano mialam zabieg a o 18 juz wyszlam. Wraz ze mna bylo conajmniej 10 dziewczyn, mlodziutkie i ciut starsze, szok, ze az tylu to sie przytrafia. Fizycznie jestem ok, tylko psychicznie jeszcze troche zajmie. Sa u mnie goscie z Polski, wiec staram sie o tym choc przez swieta nie myslec. Dobrej nocy.

Witam, jeśli pozwolicie to dołączam do mam listopadowych :) w zeszłym tygodniu zrobiłam test i 2 kreseczki a we wtorek byłam u gina i wszystko potwierdzone, kropeczka rośnie :))) termin porodu to 24 listopad.

Ostatnia edycja:
reklama
Serdecznie witamy nowa mamusie:-)!!!
Kochane jak wam sie dzionek zaczal??? U mnie spokojnie od rana ostatnie porzadeczki i juz wszystko na jutro gotowe:-)

Zycze wszystkim przyszlym mamusiam wesolych i pogodnych swiat Wielkanocy!!!!

Do góry