reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2010

Inez ciesze sie bardzo ze wszystko wporzatku zycze dobrego samopoczucia w czasie ciazy i szybko rosnacej fasolki no i blizniakow fajnie bybylo jakby byla z nami mama blizniakow:)

reklama
Inez79 - moje gratulacje!!! Pewnie kamień spadł Ci z serca :)

A ja dalej walczę z moim nieszczęsnym "mądrym" zębem :/ Umówie się na dziś popołudniu do mojej dentystki i zobaczymy co mi powie... Kurczę jak tak czytam o tych dentystach to aż się włos jeży na głowie... Moja koleżanka miała w ciąży kilka prześwietleń jak miała leczenie kanałowe... A okazuje sie że absolutnie nie wolno... A co jak mi każe zrobić? Już chyba mi na mózg idzie od tego zęba... Wrrr...

paulinka109, mnie rano bolalo tak jak wczoraj przy przelykaniu sliny albo jedzeniu, do tego troche opuchniete dziaslo.. ale teraz juz troszke lepiej chyba mi powoli przechodzi (mam nadzieje), oczywiscie boje sie ze nie raz wroci podczas ciazy, ale jak bede w pl a nie bedzie bolalo.. to chyba lepiej nie ruszac (tylko w ostatecznosci) yhh.. glupie zeby madrosci :)

Dzisiaj moj mezulek chcial sie pochwalic koledze nasza dzidzia i powiedzial "bede tata", a kumpel na to "dzisiaj ze mna taki numer nie przejdzie" :) no tak.. w koncu prima aprilis :)

I ja gratuluje Inez. ja czekam na kolejne usg do 12 kwietnia. wtedy się i u mnie wszystko wyjaśni.
a! dziękuję koleżankom za podpowiedź jak wkleić suwaczek.
udało się.

Elzu - to ci dobre no!! :D:D:D Kompletnie o tym zapomniałam :D Muszę się mieć na baczności jak moja małżowinka z pracy wróci bo to taki zartowniś jakich mało :)))

PS. Trzymam nadal kciuki za nasze mądraliny :D

Witam:)
W zeszłym tygodniu dowiedzielismy się o naszej małej fasolce.Bardzo cieszymy się na wieść o drugim dziedziusiu.Też mam termin na listopada dokładnie 19-tego.Chętnie podziele sie moim doswiadczeniam.Teraz uciekam nakarmić moją małą bo domaga się obiadku.
Miłego dnia

oleńka - witaj wśród listopadowych mamusiek :) To chyba ja jestem jedną z tych najwcześniejszych... Termin mam na 3.11 ;)

Dziewczyny pytanie mam jedno malutkie... Jeśli w karcie ciaży pisze "data ostatniej miesiączki" to chodzi o pierwszy czy ostatni dzień miesiączki...? Bo już trochę zgłupiałam :/

reklama
Tak Paulinka chodzi o pierwszy dzien ostatniej miesiaczki:-) i ja tez jestem z tych pocztkowych listopadowek moj termin to 2.11 a niektore kalkulatory pokazywaly mi nawet 30 pazdziernik ale gin wyliczyla mi na 2 listopada wiec sie tego trzymam :-) i slyszalam tez ze przy pierwszej ciazy zazwyczaj przenosi sie ok 2 tygodni:-)

Do góry