reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2010

czekasz aż cos sie zacznie dziać czy masz termin wyznaczony, kiedy masz się stawić w szpitalu bądź u lekarza?

Tzn moj termin moj polski gin wystawil na wczoraj :-(
mojapolozna na dzis
a do poloznej znow ide w piatek jak nie urodze i kolejna wizyte w kolejny piatek dopiero wtedy po 2 tyg daja skierowanie do szpitala na wywolanie
Niby 40 tydzien i 3 dzien dzis

reklama
Witajcie!
Violet trzymam kciuki za dzisiejszą wizytę!!!! koniecznie zdaj relacje co i jak.
My dziś też mamy wizytę ale dopiero wieczorkiem, poza tym wybiorę się by kupić ostatnie rzeczy do szpitala :)
Dziś w nocy chyba bóle macicy miałam..... tak mi się wydaje bo pod brzuchem to było.... mam rację?

Hej mamuski!!!

No to dzisiaj ja też mam wizytę, ale wieczorem dopiero...Wreszcie ginka ściągnie mi pessara i niech się dzieje co chce. U ixi zaczęło sie po 2 dniach od sciągnięcia...tylko nie chciałabym się męczyć jak ta bidulka:(

Witam środowo

aduśka aby poszło szybko, bezboleśnie no i oczywiście po Twojej myśli :)

Trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty

Życzę miłego i słonecznego dnia

Svensonka to chyba podobnie jak u nas z tym czekaniem ok 2 tygodni.

Violett czekamy na relację z wizyty.

Jola bardzo możliwe, ze to macica, ale 100% pewności ci nie dam. ja już od dłuższego czasu miewam takie bóle, zwłaszcza jak się położę wieczorkiem po całym dniu. do tego u mnie ostatnio dochodzą bóle krzyżowe. porażka!

Hello!!
A co tutaj dzisiaj taki spokój ??Nikt nie rodzi ?? aż dziwnie... ;D

Ja dziś postanowiłam przygotować torbę do szpitala,ale najpierw idę wziąć kąpiel i się troszkę zrelaksować od samego rana :D A co tam ;)
Miłego poranka życzę!!

aduska123 - trzymamy kciuki za wizyte, zeby coś sie ruszyło, a potem sprawnie poszło
elzu - może dzisiaj coś sie zacznie, mam nadzieję

Kompletnie sobie nie mogę zajęcia znaleźć, już bym chciała się zająć tymi malutkimi stópkami i rączkami, no ale jak małej dobrze to niech sobie siedzi.
Trzymajcie się

Svensonka to chyba podobnie jak u nas z tym czekaniem ok 2 tygodni.

Violett czekamy na relację z wizyty.

Jola bardzo możliwe, ze to macica, ale 100% pewności ci nie dam. ja już od dłuższego czasu miewam takie bóle, zwłaszcza jak się położę wieczorkiem po całym dniu. do tego u mnie ostatnio dochodzą bóle krzyżowe. porażka!

U mnie mowia ze to natura wybiera
ja tu juz po scianach skacze jem ostre pije olejki i herbatke malinowa i nic
boje sie ze juz po terminie i syn wzyl 3640 to ta mala chyba ponad 4 kilko ledwie zyje mowie ci...

reklama
Hej mamuśki:-)
no i mamy środę, dzisiaj u nas jakoś tak pochmurno. U mnie nocka w miarę przespana, tylko budziłam się na leki i na toaletę. W sobotę wybieramy się na sesję brzuszkową i muszę sobie poszukać jakichś inspiracji i gadżetów do zdjęć.

Do góry