reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2010

Nuśka witaj :)

No dziewczyny trzymać się dzielnie jeszcze trochę czasu do listopada .

a My dalej chorujemy, już myślałam że będzie lepiej a tu znowu gorączka na wieczór się przypałętała kurcze biedna ta moja Małgosia :-(
zobaczymy jak jutro będzie jej organizm reagował a jak nic się nie poprawi to kolejna wizyta u lekarza ehhh.....

reklama
O rany jaki dzis mialam beznadziejny dzień...
Totalnie nic mi się nie chciało, nawet się nie uczesałam, przelezałam tylko na kanapie... Popracowałam może ze 3h, chyba utopilam dwa koła, zrobialm kiepski obiad, obżarłam się tak że ledwo siedzę i z tego wszystkiego tak mnie rozbolała głowa... Okropnie.
M ma jakiś dobry humor, ale ja jakoś nie mogę się nawet ogarnąć żeby jakikolwiek kontakt złapać...
Chyba trzeba się po prostu do wyra położyć i przeczekać.

A wczorajsza noc miałam kompletnie beznadziejną, wstawalam do toalety chyba z 5 razy, aż spłuczkę popsułam ;) skurcze też mi dokuczała,
a dziś tak tylko trochę wstałam to mnie az bolała - jak sądzę szyjka.
eh.

Monik, trzymaj się!

lasotka, wstawac do kibelka 5 razy w nocy to dla mnie standard :) a jeszcze od paru nocy ledwo daje rade wstawac.. bo mi wszystko strzyka w kroku..

Witam Was dziewczynki :) Jako, ze to watek listopadowych mamus i ja sie wtrace :):) Bo u mnie juz za niedlugo, termin na 11- go listopada :)
Co do skurczy to nie martwcie sie, to normalne, ja przy Olence mialam skurcze wyczuwalne od 33 tc, to normalne bo dzieki Nim macica sie poszerza i szykuje sie na przyjscie maluszka :) W tej chwili skurczy brak, za to kregoslup nawala :| a Nasz przyszly maly czlowieczek kopie jak szalony po pecherzu i zebrach
Witaj, napisz cos wiecej o sobie :)

Cd lazienki to ja przed samym pujsciem spac ide sie zalatwic i potembudze sie tylko raz na siusiu. Staram sie zrobic siusiu po 23 i do 4 nad ranem mam spokoj, potem wstaje po 8 jak P sie szykuje do pracy i tez robie:)

No, udało mi się wszystko nadrobić :-) Mnie od wczoraj strasznie puchną nogi, stopy ściśle mówiąc... Denerwujące uczucie. Siku - 4-5 razy w ciągu nocy to mój standard.

U mnie też dziś nienajlepszy dzień. W nocy się budziłam kilka razy bo mnie męczyły jakieś głupie sny - normą jest u nas gorsza sytuacja finansowa od jesieni do wiosny, ten czas właśnie nadszedł, parę zobowiązań jest, jeszcze kilka rzeczy muszę kupić, a raty i kredyty wcale nie chcą sobie pójść precz :-( Śniło mi się, że nas jakiś bank ścigał, co śmieszniejsze - mojemu R. śniło się mniej więcej to samo... Ech, stresy - a ja tu potrzebuję błogiego spokoju...

W weekend byliśmy na weselu w Wiśle - było baaardzo miło. Choć nie lubię urzędowych klimatów (o kościelnych nie wspominając, bo tych to już zupełnie nie trawię ani się na nie nie godzę) to jakoś mam ochotę wziąć ślub ostatnio. Poczekamy z tym jednak na moment aż Leoś będzie już kumał, że jest na ślubie własnych rodziców. Wesele było miłe, ulotniliśmy się wprawdzie baaardzo wcześnie - przed 19, a o 23 byliśmy już we własnym łóżeczku robiąc sobie noc poślubna (nie po własnym ślubie ale co tam ;-) ) Zrobiliśmy więc ponad 800km jednego dnia i powiem szczerze nieźle to znieśliśmy z Leonardem, chłopak ewidentnie lubi jazdę autkiem - ale tylko jak prowadzi Tatuś :-)

Holly jak ja ci zazdroszczę nocy poślubnej, ja już nie pamietam jak i co, my od początku ciąży 3x a ostatnio na początku sierpnia.... Jak ostatnio powiedziałam że to metoda na przyśpieszenie porodu to on - polatamy po schodach.. :)

nie wiem o co chodzi,ale mój też sie boi mnie tknąc... :( i to od początku ciąży:)wiec Trusia pomysl, ze zawsze moze byc gorzej niz x 3:)
ale on to w ogóle jakis przestraszony jest.jak dotyka brzucha i chłopcy sie akurat porusza to jego az wysztywnia ze strachu:)jaja z nim jak fiks a kawał chłopa przecież...

Nam dziś gin powiedziała, że jak najbardziej seksik wskazany - a my uśmiechy na pół twarzy :-) Ostatnio to w ogóle nam szalone pomysły przychodzą do głowy, nawet małe niezaplanowane randez voux na bocznych, leśnych drogach w trakcie samochodowych wycieczek ;-)

reklama
Do góry