kilolek
podwójna listopadowa mama
ja ci mogę ewentualnie męża co 2 tydzień podesłać, bo do Majdanka jeździ.No nie, znów TrójmiastoMoże w końcu ktoś z lubelszczyzny?
Witamy.
Anawawka Kacper też ma chorobę lokomocyjną. Dostawał polskie leki ale nie były skuteczne. Sprowadzam z Niemiec czopki po których nie wymiotuje.Niestety jeździć nie lubi :-(co mnie martwi i bardzo utrudnia życie bo nigdzie nie można się z nim wybrać.
oo nie wiedzialam że jest cos po drugiej stronie gorki, widać CLeo tez to przeraża, bo mi nie pokazałaDotarłam do netu, choć dzieci od godziny śpią.... naszło nas na podziwianie podświetlonych chmur ... oglądanie prezentu dla Hanki ,,,
Kikolek - a byliście z drugiej strony górki na przyrządach do ćwiczeń dla dorosłych?;-) mnie ta wielka huśtawka przeraża...raz sobie pozwoliłam na bujanko z Gosiakiem, małżon z Hanką z drugiej strony... miałam trudności żeby zejść z tego ustrojstwa..
MamoTomka - witamy i zapraszamy.
Dziunka - to choć o tyle dobrze, że jutro nie poleciałaś do szpitala i dopiero tam by Cię oświecili...;-); co do badań ... cholerna forsa.
Lecę na insze wątki .
mnie już ta ajęcczyna przeraża.Kuba chciał na to iśc, powiedziałam, ze za 10 lat i jak mnie przy nim nie będzie, bo inaczej dostanę zawału
hehe dobrecoś dla śmiechu
W Nowym Jorku otwarto nowy sklep, gdzie kobiety mogą wybrać i kupić męża.
Przy wejściu jest wywieszona instrukcja korzystania ze sklepu:
- możesz wejść do sklepu tylko jeden raz,
- jest 6 pięter, a cechy charakterystyczne mężczyzn zwiększają sie z każdym piętrem,
- możesz wybrać jakiekolwiek mężczyznę na piętrze lub iść piętro wyżej,
- jak wejdziesz wyżej nie możesz juz sie cofnąć.
Pewna kobieta decyduje sie wejść do sklepu żeby znaleźć tego jedynego.
Na pierwszym piętrze wywieszka mówi: Ci mężczyźni mają pracę.
Kobieta decyduje się wejść wyżej.
Na drugim piętrze jest napis: Ci mężczyźni mają pracę i kochają dzieci.
Kobieta znów postanawia wyjść wyżej.
Na trzecim piętrze jest napisane: Ci mężczyźni mają pracę, kochają dzieci, i są bardzo przystojni.
Wow, myśli kobieta, ale postanawia wejść wyżej.
Na czwartym piętrze wywieszka mówi: Ci mężczyźni mają pracę, kochają dzieci, są bardzo przystojni i pomagają w pracach domowych.
Niesamowite, pomyślała kobieta, z ciężkim sercem odrzuca taka ofertę i postanawia wejść na wyższe piętro.
Na piątym piętrze jest napis: Ci mężczyźni mają pracę, kochają dzieci, są bardzo przystojni, pomagają w pracach domowych i są romantyczni
Kobietę kusi żeby zostać na tym piętrze, ale decyduje sie wejść na ostatnie piętro szóstete piętro:
Jesteś na tym piętrze odwiedzająca numer 31 456 012, tutaj nie ma mężczyzn, to piętro istnieje tylko żeby pokazać Wam kobietom, ze nigdy nie mozna Wam dogodzić!
Dziękujemy za odwiedziny w naszym sklepie.
Naprzeciwko tego sklepu został otwarty sklep "żon".
Na pierwszym piętrze są kobiety, które kochają sex.
Na drugim piętrze są kobiety, które kochają sex i są bogate.
Na piętro trzecie nikt nie dotarł![]()