reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

martolinka jak samopoczucie? Chorobsko calkowicie przeszlo??
polaa mpj cudowny maz wrocił do domu , kazał mi isc jeszcze do łózka i wziełam aspiryne do tego herbatka i jeszcze sie kuruje. nie do konca jest idealnie , ale lepiej

Dziunka jak tylkow ezmiesz sie do roboty to ja podesle Ci pare linkow i sie wdrozysz. Ja chetnie pomoge , ale sama choc "streszczenie " knigi musisz przeczytac

Napaliłam sie na zrobienie 3 bita pierwszy raz i w tej chwili jest w lodówce. Nie mogłąm dzis podjadac wiec tylko skrecało mi zoladek:tak:

reklama
Witam, tak jak obiecałam daje cynka ;-) w końcu mąż dostał kontrakt, jestem przeszczęśliwa :-) albo z wrażenia mam ściśnięty żołądek, albo choróbsko od córy przejęłam ;-) Muszę tylko pozałatwiać sprawy z ginem, dentystą, zrobić Małej profilaktycznie badanie moczu, krwi, gr krwi, aaaaaa rozliczyć PIT i możemy się pakować :-)

Witam, tak jak obiecałam daje cynka ;-) w końcu mąż dostał kontrakt, jestem przeszczęśliwa :-) albo z wrażenia mam ściśnięty żołądek, albo choróbsko od córy przejęłam ;-) Muszę tylko pozałatwiać sprawy z ginem, dentystą, zrobić Małej profilaktycznie badanie moczu, krwi, gr krwi, aaaaaa rozliczyć PIT i możemy się pakować :-)
super! wreszcie będziecie razem :D to kiedy?

tak, mąż jest tam już od połowy listopada
nie mamy jeszcze ustalonej konkretnej daty, ale myślę, że tak koniec marca, zależy mi żeby przed wylotem iść na ten zabieg do gina, mąż musi jeszcze wynająć mieszkanie, bo na razie mieszka u mojej siostry, no i loty pewnie będą tańsze....
jutro wszystko pewnie obgadamy, bo dzisiaj pracuje do 23, i tylko wysłał mi esa

Hey kobitki! Ostatnio Was troszku poopuszcałam przez jelitówke Konrada. Mama widze, że Ty podobny problem masz. No, Konrada trzymało 6 dni, na szczęście już przeszło. Teraz szaleje i psoci ;) Za to ja mam problem (ponownie) z kciukiem u prawej ręki. Już od kilku dni przez ból nic nie mogę robić, problem nawet żeby butelke odkręcić. Wczoraj byłam na RTG więc zobaczymy co wyjdzie. Jak poczytałam na necie to z objawów wynika, że może to być coś poważnego ale zobaczymy. W czwartek mam ponownie wizyte u ortopedy... Dziś za to jadę do Ikei. Miałam jechać sama ale przed chwilą dzwoni mój mąż z pracy i się pyta o której chcę jechać bo może by pojechał z nami. Pytam się go czemu zmienił zdanie. To on na to, że skoro jedzie w środe na delegacje to może jeszcze nie wrócić więc woli spędzić jak najwięcej ze mną i z dzidkiem... hehe... gupol... Ma pomysły.
Bym zapomniała... zdrówka Marcelek i Martolinka!!!!

hej a ja dzis ledwo patrze na oczy :( Pawel se wstał po 5 i nie chcial spac bo po co jak widno juz? :| masakra ... az sie boje co to bedzie latem :( juz siły nie mam z tym jego wstawaniem :( chyba do niani bede musiala pisac :o

reklama
dziunka nawet nie pisz tak (wasacz brrr), a mozna wiedziec ile przytylas i w jakim czasie? Moze Ci sie tylko wydaje;-) A jesli chodzi o dukana to Marta na pewno odpowie na Twoje pytania:-) albo wpisz w google dieta dukana i wszystko bedziesz wiedziala:tak: chociaz nie wydaje mi sie (jak widzialam twoje zdjecia), zebys miala taka potrzebe;-)

W grudniu ważyłam 63 kg, teraz mam ok.70. Nie wiem, muszę się zważyć.

polaa mpj cudowny maz wrocił do domu , kazał mi isc jeszcze do łózka i wziełam aspiryne do tego herbatka i jeszcze sie kuruje. nie do konca jest idealnie , ale lepiej

Dziunka jak tylkow ezmiesz sie do roboty to ja podesle Ci pare linkow i sie wdrozysz. Ja chetnie pomoge , ale sama choc "streszczenie " knigi musisz przeczytac

Napaliłam sie na zrobienie 3 bita pierwszy raz i w tej chwili jest w lodówce. Nie mogłąm dzis podjadac wiec tylko skrecało mi zoladek:tak:

A masz ksiażkowo? Bo na czytanie z netu nie mam szans.

Kasiu spraw mu brata jak najszybciej i za parę lat nawet nie zauważysz że Ci dzieci wstają i się ładnie bawią ;-) tak było z moimi braćmi: 4-5 rano pobudka, układali klocki lego i inne zabawy wymyślali, a mama mogła spokojnie jeszcze drzemać.

Do góry