reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

Witajcie,
wstawiłam wlasnie zapiekanke ziemniaczana :) 3 bit wyszedł super :) mmmm
zaraz idziemy z młodym na spacerek . Sliczne słońce , mrozik-trzeba ise nacieszyc poki czas :)
Dziunka mam wszystko z neta albo w formie ebooka
Wiewiora suuuuuuper!!!! brawo!!!

Kasiula zauwazyłam wlasnie , ze Antek coraz wczesniej wstaje kiedys 7.30 teraz godzine wczesniej

reklama
Kasiu spraw mu brata jak najszybciej i za parę lat nawet nie zauważysz że Ci dzieci wstają i się ładnie bawią ;-) tak było z moimi braćmi: 4-5 rano pobudka, układali klocki lego i inne zabawy wymyślali, a mama mogła spokojnie jeszcze drzemać.

Dokładnie u mnie tez tak jest, dzieciaki wstaja o 7, czasem 6.30 i tak wyjda z łóżka ze nawet nie usłysze, a ze ja lubie sobie podrzemac to drzemie, a dzieciaczki sie ŁADNIE bawią. Tylko ze jak wstane to mam zawsze szklanke mniej, ewentualnie jakis talerzyk ktorego maz wieczorem nie sprzatnie, no i MEGA bałagan, ale za to szczesliwe dzieci. Pozniej w ciagu dnie juz sie tak zgodnie nie bawia.

My właśnie zawsze jak dzieci zasypiały już tak nie zwracaliśmy uwagi gdzie co stawiamy. No jedynie na koty trzeba było uważać. Ale teraz wszystko chowamy bo Asia wedrówki nocne urządza;-) Idzie do nas z łóżeczka ale kto wie czy nie zajdzie pewnego dnia gdzieś dalej.

No i cwaniara na dobre rozgościła się w łazience, wchodzi sama i rządzi...razem z kotami niesetety. Raz cała łazienka była w czarne łapy Feliksa, nie wiem jakim cudem, a dziś wchodzę a Opel siedzi w umywalce ;-)

Marta daj przepis na 3bita.

No to fajnie macie, ze dzieciaki tak się zgodnie z rana bawią. U mnie 6,30-7 zbiórka u na w łóżku :/ slodko ale niewygodnie :D

Ale Wam zazdroszczę!!!
ja tez chce na spacer ;(((((((((((((( u mnie tak słońce praży ze sie przez okno opalam :D:D
Dziewczyny kiedy mozna wyjść na dwór po jelitówce??? Wystarczy ze nie ma biegunki i wymiotów czy lepiej poczekać pare dni az sie organizm zregeneruje i nabierze sił zeby zaś czegoś nowego nie przyplątać ehhh Chociaz i tak nie wiem czy jutro wyjdziemy... chyba bym sie bała najszybciej w czwartek. I tak marcelowa kurtka jest wyprana bo przeciez w nocy i w samochodzie wymiotował i w przychodni ehhhhhh biedaczysko......

czesc laseczki my też już po spacerku u nas pięknie +10 ale wiiiieeeejjjjeeee że hoho a mój syn wiatru nienawidzi więc jak wieje na niego to się drze...

u nas też wstawanie o godzinę wcześniej....

Mama - my wczoraj bylismy, ale dzisiaj juz je w domu zostawilam i sama do sklepu tylko wyskoczyłam. Własnie tez sie zastanawiam jak z tym wychodzeniem, ja sie boje zetkniecia z innym wirusem typu rota, bo teraz tego cholerstwa bardzo duzo panuje

Kilolek - u nas zbiorka w lozku ok 5, tzn Zuzia przychodzi bo Julek to na cyca ok 3. Ale co tam wyspie sie na emeryturze;-)

Dziunka - to moze sprobuj Dukana III fazy dla karmiacych (bo Ty chyba tez jeszcze karmisz Asie?) Dieta jak dieta ale napewno uczy dobrego odzywiania, ja kiedys nie moglam zyc bez kawki i ciasteczek, a teraz wystarcza mi do kawki jogurcik, a na ciastka patrzec nie moge, jakos mi smierdza tym tłuszczem utwardzonym, bleee. Jedynie mnie do ciast własnej roboty ciagnie ale staram sie nie piec zbyt czesto i jakos daje rade. Tak samo chipsy, hamburgery...blee. Pizza tylko od czasu do czasu i to z duuzą iloscia wazyw,mniejsza sera.Mi idzie powoli w dół ale chociaz nie w gore, bo podobnie jak Ty, ja w paznierniku wazyłam 65 kg a w styczniu 72:wściekła/y: No poprostu tyłam w oczach.

Ja tylko melduję, że żyję, rano brak neta w pracy, potem do szpitala na rtg Gośki płuc, na zakupy , a teraz Was idę podczytać... o ilę zdążę przed obiadem ;)

reklama
Hej hej witam ;-) U nas dzis wiosennie, byłysmy 2x na spacerze. Korzystamy z pogody hehe. Jutro do klubu mam, zobaczymy jak bedzie. Moja mala odmawia jedzenia obiadów, ale dałam jej udko z kurczaka i zjadła całe szok. Nie wiem o co biega?? Co robie źle, ze tylko mieso zjada?? Podpowiedzcie mi coś plisss. No i musze pochwalic sie wyczynem mojej małej: wchodzi na stół w salonie i staje na nim!! Super poprostu, jak to zobaczyłam to prawie zawał mialam. Dobra uciekam obiad dokończyć. Pa

Ps. gdzie sie podziewa Ula??

Do góry