reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

ETna miało być dzisiaj i tak było umówione ,ale potem kazdemu cos nie pasowąło, a to sie spozni , a to praca sie przedłuzy... echh... i wez sie dogadaj:tak:
Ciasta gotowe. Tort zrobimy jutro z rana zeby byl na swiezo- w razie czego do Sowy blisko:-D Maz poprzyprawia jutro mieso na niedzielny obiad , potem basen.. pokój przygotowany ,a le czas zleci... moja lepsza polowa szoruje teraz dywan , bo wylał piwo :baffled: co tu dzis taka cisza

reklama
POMYLIŁAM WĄTKI!!! JEŚLI MOŻNA PROSZĘ MNIE PRZENIEŚĆ NA LISTOPAD ;)

Ja wczoraj miała kupić skarpety na przenty do powieszenia ale się powstrzymałam.Tak kuszą w tych hipermarketach ,że szok tylko chodzic i kupować.

Zaraz będę robić uwaga: rosół (nigdy mi nie wychodzi zawsze taki mentny jakiś) ;/

Wczoraj małemu kupiłam oczywiście bez przymierzenia buty w ccc.Wracam i co?Noga nie wchodzi. ;/

Wziełam małego i teściową poszliśmy zamienić lub zwrócić.Oddali kase i kupiliśmy w innym.

Mam już rowerek stacjonarny i zamierzam raz na dzień po 1h sobie jeździć. :)
a przykrywasz pokrywką? Jak przykryty zawsze będzie mętny

no to paproszki to zbierasz łyżką, najleiej "szumowką" taką z dziurkami, a poza tym musiasz przelać przez gęste sito po ugotownaiu. A ja myslałam, ze chodzi ci o to, ze on nie jest przezroczysty, bo żeby był przezroczysty to poza tym wszystkim co dziewczyny powyżej to nie wolno przykrywac.

wyjatkowa jak paproszki to mozesz pierwsza wode zlac z rosolu, albo zebrac szumowiny, albo przez sito i nie bedzie paproszkow

W koncu zabralam sie za zdjecia z roczku ufff i sa na zamknietym jakby ktos mnial chęć zobaczyc

Ostatnio edytowane przez moderatora:
u nas jutro pierwsza imprezka urodzinowa, w pon druga. gieoska, ciesz sie,ze nie wybralas misia, tyle roboty,ze masakra i jeszcze mi futro zostalo do zrobienia. po nocy bede siedziec...

reklama
witam się, ja tak na chwilkę, ostatnio zagladam tylko na wątek z życzeniami, a tak poza tym, to baaardzo z doskoku jestem na bb,
u nas wszystko ok, jak nie siedzę u rodziców, to do teściów kursuję, trochę to męczące, ale nie chcę, żeby poczuli, ze Eli częściej u moich przebywa................mama nadzieję, ze wygospodaruję trochę czasu i ponownie załapię bakcyla BB heheheh
pozdrawiam ciepło :-)

Do góry