reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

reklama
kurcze, ale oparzenia to nie taka sprawa , gdzie moga byc rozne opinie!!!!! Czy mamy kilka sposobów reanimacji?? Co ma robić rodzic w takim razie? obłęd

ja używałam no-scar i niestety lipa. Ja mam bardzo duze rozstepy 0d 0,3mm do nawet 1 cm :(
byłąm u kosmetyczki jednej , drugiej i tylko laser... ale kasa kasa kasa ... duzo kasy

Aga oczywiscie pytałam o maści. Polecili Cepan lub Contractubex, czytałam opinie w necie o nich i były hmmm takie sobie.

słuchaj cepan to jest taka cebulowa maśc faktycznie nie najgorsza a cenowo bardzo przystępna, ja bym maści z masy perłowej próbowała albo najlepiej jakiejś na receptę robionej

Witam, u mnie za oknem piękna pogoda, więc po obiadku mykam z małą do Zoo na dłuuuugiii spacer, niech łapie osttanie letnie promyki słonka :-)

Ilona, dopiero doczytałam, co Wam się przydarzyło, bardzo mi przykro.... Potwierdzam opinię Agi, maść Cepan, jest przystepna cenowo i bardzo dobra, jeżeli stosuje sie ją regularnie. Znajoma miała operacje kolana, lekarze spartaczyli sprawe i poparzyli ją laserem, smarowała blizny cepanem i bardzo ładnie wszytsko się zagoiło :-)

Co do urodzin Eli, możliwe, że nawet na 11 miesięcy męża nie będzie, ale myślę, że za waszą radą zrobimy jakąś mini imprezkę dla naszej trójki :-)

Miłego dnia :-)

Co do urodzin Eli, możliwe, że nawet na 11 miesięcy męża nie będzie, ale myślę, że za waszą radą zrobimy jakąś mini imprezkę dla naszej trójki :-)
Miłego dnia :-)

O kurde, przemysleliscie to dobrze? 11 m-cy to straaasznie dlugo, dziecko w tym czasie zmieni sie o 360 stopni, niestety juz nigdy nie wroci do tych czasow...moj kuzyn tak wyjechal i mlodsza coreczka na swojego dziadka zaczela mowic tata...
Wiem, ze to nie pociesza ale musisz wiedziec, ze bedzie czasem strasznie ciezko...chyba ze planujesz do niego dojezdzac czasem?
A co dalej? Maz potem wraca do PL, czy chce was sciagnac?

Witajcie!u nas tez dzis cudna pogoda:-)Maly spi na dworze a ja musze durne papier do mopsu kompletowac wrrr...

to tymi stronami mnie poczestuj jak możesz (chociaz zanim ja zaoszczędzę na wakacje....)
Witajcie!!!!!!! u nas słoenczko , szykuje sie na piekny dzionek :) kawka , bb, ddtvn i u mnie :) zaraz mlody idzie spac :)

Malgosia , mama juz niedlugo bedziecie na biezaco , co i jak na BB :) zeby Wam tu było miło :)
Gieoska dawaj tu namiary na te wakacje :)
Dziewczyny dzis wieczorkiem wkleje te strony bo to moj maz jest taki szperacz ja nigdy sie tym nie interesowalam ja wole jak juz wszystko jest zalatwione:_)
Ddddddddziennn dobry bardzo ;-D zapowiada sie swietny dzien. Humorek dopisuje a Marcel zaprasza na poranna gimnastyke. ps Marcel przekazuje ze z tej perspektywy swiat jest ciekawszy hehehehe
Super pozycja hehe:-)fajne rajtki:-)

Witam u mnie choroby ciąg dalszy narazie Jasiek sie trzyma.
Wyszła mu górna druga jedynka i nocki są cu..... nie wymawiam tego słowa zeby nie zapeszyc.

MAMA I MARCEL synuś pozycje ma nieziemską. Mały akrobata.

O kurde, przemysleliscie to dobrze? 11 m-cy to straaasznie dlugo, dziecko w tym czasie zmieni sie o 360 stopni, niestety juz nigdy nie wroci do tych czasow...moj kuzyn tak wyjechal i mlodsza coreczka na swojego dziadka zaczela mowic tata...
Wiem, ze to nie pociesza ale musisz wiedziec, ze bedzie czasem strasznie ciezko...chyba ze planujesz do niego dojezdzac czasem?
A co dalej? Maz potem wraca do PL, czy chce was sciagnac?

Pianistka ja zrozumiałam inaczej niż Ty posta Wiewióry ;D że na 11 miesięcy niuni tatusia i pewnie też na roczek nie będzie z nimi a nie ze tatuś na 11 miesięcy wyjeżdża ;D Sorki ze się wtrąciłam ;D

ogarnał mnie leń codo forum...sama siebie nie poznaję...gotuję właśnie barszczyk czerwony...smerfne hity od rana :D:D:DIgor szaleje ...pogoda git ....jakoś leciii....dziś ładnie stał parę sekund sam i za rączki zaczyna dreptać ...ach moje kochane słoneczko :*

reklama
Pianistka ja zrozumiałam inaczej niż Ty posta Wiewióry ;D że na 11 miesięcy niuni tatusia i pewnie też na roczek nie będzie z nimi a nie ze tatuś na 11 miesięcy wyjeżdża ;D Sorki ze się wtrąciłam ;D
hehe mialam to samo pisac ale polecialam malego usypiac bo płakał ... no i zasnal po 30 minutach :o i pod koniec strasznie ryczał momentami chyba zab wychodzi bo smoczek na bok i gryzł ... na szczescie zasnal oby na długo to przynajmniej wypocznie

Do góry