reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

reklama
Ddddddddziennn dobry bardzo ;-D zapowiada sie swietny dzien. Humorek dopisuje a Marcel zaprasza na poranna gimnastyke. ps Marcel przekazuje ze z tej perspektywy swiat jest ciekawszy hehehehe

Witam, sie i ja. Sloneczko świeci, pranie wyprane tylko trzeba powiesic, mala smacznie spi, ja jem sniadanko i ogladam ddtvn ;-) Dzis boli mnie lewy jajnik-chyba owulacja bo dzis 15 dzien cyklu czyli by sie zgadzało-zobaczymy jak przyjdzie @.
Dziewczyny potrzebuje sprawdzonej, dobrej maści na blizny. Cena nie gra roli, byle by była dobra. Moze macie cos sprawdzonego.

Ddddddddziennn dobry bardzo ;-D zapowiada sie swietny dzien. Humorek dopisuje a Marcel zaprasza na poranna gimnastyke. ps Marcel przekazuje ze z tej perspektywy swiat jest ciekawszy hehehehe

Super! Oli od takich pozycji zaczal sam wstawac bez podparcia o cos :) Dlugo nie umielismy rozkminic o co mu chodzilo.... spacerowal w takiej pozycji przez caly salon az w koncu udalo mu sie podniesc ;-)

A ja dzis w srednim humorze. Po raz kolejny Oliver obudzil sie przez budzik meza :/ a tak moze by pospal chociaz do 7:30 :dry:
No ale teraz go uspalam i mam chwilke dla siebie, a pozniej jedziemy do kolezanki ;-) dziewczyna ma coreczke mlodsza o 2 miesiace od Oliverka i jest po raz kolejny w ciazy - 6 miesiac :szok:

Ostatnia edycja:
Witam, sie i ja. Sloneczko świeci, pranie wyprane tylko trzeba powiesic, mala smacznie spi, ja jem sniadanko i ogladam ddtvn ;-) Dzis boli mnie lewy jajnik-chyba owulacja bo dzis 15 dzien cyklu czyli by sie zgadzało-zobaczymy jak przyjdzie @.
Dziewczyny potrzebuje sprawdzonej, dobrej maści na blizny. Cena nie gra roli, byle by była dobra. Moze macie cos sprawdzonego.

kiedys slyszalam o masci silikonowej, specjalnej na blizny. musialabys zapytac w aptece.
w uk z kolei twierdza,ze ten bio-oil, ktory polecalysmy sobie na rozstepy, jest tez super na blizny. trzeba tylko uzywac bardzo regularnie i najlepiej na swieze blizny. oczywiscie troche potrwa,zanim zobaczysz efekty
Bio Oil - Chemist Online

Witam się i ja...Maly usypia sam, ale chyba potrzebna będzie pomoc ;P
Klaudzia Twoja koleżanka planowała tą ciążę? Bo tak się zastanawiam (bez urazy) ze zajść w ciążę (o ile się jej nie planowało) 3 msc po porodzie to wielka nieodpowiedzialność, nie chce powiedzieć inaczej. Nie żyjemy w średniowieczu przecież. Tak na serio nie rozumiem wpadek.....przecież jesteśmy ludzmi i wiemy "z czym to się je". Może ja za stara jestem ;P
U mnie dziś też pięknie, może z małym i babcią na grzybki polecimy później.
W następnym tygodniu przychodzi do nas majster i będzie górę szykował, marzy mi się być na swoim i sprzątać tylko swoje brudy ;/

reklama
Witajcie!!!!!!! u nas słoenczko , szykuje sie na piekny dzionek :) kawka , bb, ddtvn i u mnie :) zaraz mlody idzie spac :)

Malgosia , mama juz niedlugo bedziecie na biezaco , co i jak na BB :) zeby Wam tu było miło :)
Gieoska dawaj tu namiary na te wakacje :)

Do góry