reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

oo jak ja bylam w UK to byl taki fajny sklep z gadżetami na urodziny !! ale nazwy nie znam hahah :D a co chcesz balony na Hel ?? czy zwykle tego typu ?

Kasia ja bym chciala kupic takie duze na hel one u nas sa po min 20zl takie urodzinowe ale bym juz je w Pl dmuchala helem:p ..w staach taki duzy helowy balon urodzinowy kosztuje 1$ wiec mega tanio.

Pianistka bede wdzieczna jak popatrzysz za tymi balonami i dasz mi znac:-)

Klaudzia a w jakim dokladnie sklepie kupilas tego boba??

reklama
Witam sie wieczorowo
Synek dzis spał od 10.30 do 13.15 i zasnął dopiero teraz....gdyby nie zgaszone światło, komplet rodziców to jeszcze by brykał. Nie poddawał się ale padł po 10 minutach, o 20.30.
Mąż podłączył Polsat cyfrowy PEŁEN PAKIET (wczesniej mieliśmy zwykłą antene) i teraz to już wogóle będzie całą noc oglądał. Mamy go za darmoszkę bo tescie mieli dwa dekodery i dwie anteny na jeden dom.
Pamiętam kiedy mieszkaliśmy w W-wie nie mogłam sie oderwać od animal planet, tvn style itd...a teraz nie będę miała na to czasu, ale Oliś będzie miał bajeczki 24h na dobę ;D
Ale żyliśmy w sredniowieczu nie mając tutaj satelitarnej.. ;/
MIŁEGO DZIEWCZYNKI ;D

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny, po przerwie nie nadrobię pewnie wszystkiego, ale jestem zupełnie bez czasu. Praca, Marika i rajd po sklepach w poszukiwaniu rzeczy do nowego gniazdka absorbuje na 100%
Ale myślę o Was często :)

Gie-osiu a bylaś może w tej hurtowni Costa na Ksiecia Witolda? Maja tam tez rozne balony foliowe. Cena w sklepie netowym za 18" ok. 7,50 za szt. a po 20 zł to sa takie big ponad 30" Foliowe : Costa - sklep internetowy
ciekawe czy na miejscu tez taka czy drozej?

W ogole maja tam pelno roznorodnych gadzetow i pierdółek na wszelkie okazje. Dawno nie bylam, ale jak zachodze to moge pol dnia spedzic ogladajac i grzebiac w tym wszystkim ;D

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny, po przerwie nie nadrobię pewnie wszystkiego, ale jestem zupełnie bez czasu. Praca, Marika i rajd po sklepach w poszukiwaniu rzeczy do nowego gniazdka absorbuje na 100%
Ale myślę o Was często :)

Lagajka ja ostatnio zastanawiałam się co u Was ;D
Jednak nowe mieszkanko? Pisałaś coś o tym? Bo z tego co pamiętam jakieś malutkie wam proponowali?

W końcu bierzemy to małe, bo to ok 1000 zł miesięcznie do kieszeni. No i od razu składamy wniosek o zamianę na większe :) A u nas wszystko super. Marika full rozrabia, gada, psoci i zaliczyła dziś pierwsze strzyżenie :D

czesc laseczki, a ja oczywiscie padam
dzisiaj mialam na 13, ogarnelam pokoj, pranie, prasowanie, maly trzym sie mnie tak kurczowo, ze jak go tylko odkladam to ryk, potem zawiozlam go do mojej mamy i do roboty. Skonczylam o 18 i po synka, dal mi znowu popalic (moja mama mowi ze nie wie co mu, on jak juz mnie zobaczy to koniec, nie odpusci mi nawet jak ide do toalety, dopiero tak po godzinie dwoch daje mi odetchnac) o 21 po meża, mały już mi zasnąl w samochodzie, teraz usnal w lozeczku padam na pysk. Jutro o 6 pobutka, troche mi juz lepiej po tym antybiotyku. Bartek do południa ma wolne i jedzie z malym do Hepatologa - w koncu - trzy miesiace czekalismy na ta wizyte. Mam nadzieje ze nie beda go jutro kłuć, w razie co pojedzie w miare na czczo tzn o 8 maz ma dac mu kaszki a wizyta na 11.30

reklama
kurcze co wejdę na BB to zaraz jakieś błędy mi wyskakują, że niby otworzyć nie mogę, że niby coś tam otwarte jest i mnie wywala z neta :-( a zaległości się zbierają :-(

Do góry