reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

Dziubasku powinnyśmy brać z Ciebie przykład, dodatkowo podziwiam bo przecież Ty jesteś w dwupaku. Że też chce Ci się tak aktywnie spędzać czas. Oja ;D Ja dziś zaszalałam i śmignęłam z mamą do babci z małym. U mnie nie ma większych sklepów dopiero w W-wie, gdzie mam ok pół godzinki jazdy autem więc odpada. Gdybym miała napewno nie jeden raz odwiedziłabym moloch. Warunek-trzeba mieć kasiorkę ;D

reklama
My smoków mamy 5, ostatnio tatuś kupił 5 na nocny sen Aventa (swieci w ciemności). O dziwo pilnujemy ich, czasami gdzieś zginą i tatuś mieszkanie przetrzepuje w poszukiwaniu. Kaśka..wpadam do Ciebie z małym na obiadek ;D Ty zawsze coś upichcisz dobrego. Mąż chyba Cię na rękach nosi ;D
ja mam 2 bo inne jak kupilam syn nie chciał :| wiec mamy te dwa :D i tez staram sie pilnowac bo jak mi zgina to masakra :o :o a hipermarketu całodobowego nie ma u nas :D a na obiad zapraszam ;P i nie wiem czy dobre zwykłe ale zawsze cos na ciepło ;-) i Maz narzeka tylko na mnie :D wiec nie nosi ;] wiecznie mu cos nie tak ...

My też sami cały dzień siedzimy i zawsze tak układam tydzień, żeby w domu nie siedzieć więc jezdzimy po parkach, znajomych, a jak deszcz pada to do Ikei sie wybierzemy, a dziś byliśmy w kinie :) Olaf wybawil sie z innymi dziećmi pod ekranem. Bo najgorzej jak codziennie to samo się robi i siedzi w domu albo chodzi na psacery w te same miejsca. Polecam zmiany :) to poprawia humor :)
Cleo, zapraszam do nas :) masz niedaleko, ja tez z Olafem możemy wpaść na Tarchomin, moze w piątek, co? niezależnie od pogody!
oo w kinie :) super .. .ja bym chyba sie bała a co grali ? :) da sie ogladac film z maluchami ? :) i co racja to racja... ja tez siedzie w domku non stop z małym ale jak czuje ze odbija mi to gdzies jade :)

Dziubasku powinnyśmy brać z Ciebie przykład, dodatkowo podziwiam bo przecież Ty jesteś w dwupaku. Że też chce Ci się tak aktywnie spędzać czas. Oja ;D Ja dziś zaszalałam i śmignęłam z mamą do babci z małym. U mnie nie ma większych sklepów dopiero w W-wie, gdzie mam ok pół godzinki jazdy autem więc odpada. Gdybym miała napewno nie jeden raz odwiedziłabym moloch. Warunek-trzeba mieć kasiorkę ;D
zgadzam sie :)

nie no ja też urozmaicam sobie dni, ale mimo wszystko mam już powoli dosć i z chęcią poszłabym np. do pracy, ale przy trybie pracy mojego, to nie ma szans, chyba , ze miałabym opiekunkę " na każde zawołanie" ;-) a to nierealne i ze względów organizacyjnych i pewnie finansowych:-)
Ale mam nadzieję, że juz niedługo wszystko nam się poukłada :-) i będe mogła wrócić do pracy :-)
wiem, ze to dobrze zrobi i mnie i Eli:-)

Eliza zapomniała o smoczku, a skoro nie tęskni za nim, to mamuśka nie przypomina o nim :-)
ale to prawda, ze jak dzieciaczki gdzieś schowają smoka, to całe mieszkanie można przeszukaćhehehhe

jakbym siedziała w domu to bym wylądowała w szpitalu psychiatrycznym, zawsze taka byłam :)
A po molochach rzadko chodzę, wolę parki, ale pewnie zimą częsciej będziemy odwiedzali sklepy. Co do kasy to dziś pochodziłam po sklepach przed kinem i kupiłam w super pharm tylko żel do buzi, nie przelewa mi sie i nie wydaję niepotrzebnie kasy, wolę iść do kina z Olafem za 15 zl :)
(...)oo w kinie :) super .. .ja bym chyba sie bała a co grali ? :) da sie ogladac film z maluchami ? :) i co racja to racja... ja tez siedzie w domku non stop z małym ale jak czuje ze odbija mi to gdzies jade :)

(...)
jezdzimy, jak już, na seanse multibabykino, dziś grali Niewinną z Antonio Banderasem.
Trochę filmu obejrzałąm trochę za Olafem poganiałam pod ekranem, a on się wybawił zabawkami i z innymi dziećmi. Fajnie było.

Dziubasek podziwiam cie, tyle energii masz:-) Podziel sie z nami tez. U mnie kina dla dzieci nie ma, park jest ale taki sobie, w sumie to nie ma gdzie za bardzo chodzic no chyba ze do lasu :-p Tam sie sama boje isc bo nigdy nie wiadomo kogo sie spotka :szok: Chyba wezme rady dziubaska do siebie i cos wymysle: moze basen:rofl2:?? Musze zadzwonic i sie dowiedziec co i jak.

Dziewczyny ... mialam pisac jakis czas temu o tej dziewczynie co passi pytala... faktycznie to prawda ... i akcja wrze na całe forum BB !nawet artykuł znalazłam w necie Polki potrafią! - Wiadomości24 jest tez wątek https://www.babyboom.pl/forum/mozes...2010-moj-narzeczony-zginal-43013/index44.html gdzie dziewczyny rozmawiaja o tym co trzeba dla Ani i takie tam ... jest również brany udział w konkursie gdzie mozna wygrac meble wiec fajnie by było jakbyście klikały codziennie ... wiem ze czasem mozna oddac pare głosów TWOJE PUDEŁKO konto zrobiła kolezanka Ani .... powiem wam ze w tym konkursie dzis z rana miałysmy przewage z 200 głosów z tym kibolem ... a teraz 1100 przewagi !! konkurs trwa do 30 wrzesnia :)

Dziewczyny ... mialam pisac jakis czas temu o tej dziewczynie co passi pytala... faktycznie to prawda ... i akcja wrze na całe forum BB !nawet artykuł znalazłam w necie Polki potrafią! - Wiadomości24 jest tez wątek https://www.babyboom.pl/forum/mozes...2010-moj-narzeczony-zginal-43013/index44.html gdzie dziewczyny rozmawiaja o tym co trzeba dla Ani i takie tam ... jest również brany udział w konkursie gdzie mozna wygrac meble wiec fajnie by było jakbyście klikały codziennie ... wiem ze czasem mozna oddac pare głosów TWOJE PUDEŁKO konto zrobiła kolezanka Ani .... powiem wam ze w tym konkursie dzis z rana miałysmy przewage z 200 głosów z tym kibolem ... a teraz 1100 przewagi !! konkurs trwa do 30 wrzesnia :)

Wątek Ani sledze od jakiegos czasu na ''mozesz pomóc'' do tego klikamy z mezem, jak rowniez w pracy klika z innych kompów i na gg dalismy info innym znajomym :-)

No to i ja zaczynam akcje klikania i jutro w pracy rozpowszechnię wśród moich kumpelek

Z okazji Marcelkowych 10 miesięcy - WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO !!!!

Hej. Ja właśnie siedzię i piwkuję (znów??) Znów dziś w szkole do 20tej , jeszcze zakupy i tak wyszło ze pogarnęłam z lekka w domu dałam jeśc małemu i spać poszedł. W sumie to i dobrze,bo już nie wytrzymywałam tak w tych 4 ścianach. Padam na pyszczek ...;/ Jutro do 18tej. :D

reklama
Do góry