reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

reklama
Dziewczyny ... mialam pisac jakis czas temu o tej dziewczynie co passi pytala... faktycznie to prawda ... i akcja wrze na całe forum BB !nawet artykuł znalazłam w necie Polki potrafią! - Wiadomości24 jest tez wątek https://www.babyboom.pl/forum/mozes...2010-moj-narzeczony-zginal-43013/index44.html gdzie dziewczyny rozmawiaja o tym co trzeba dla Ani i takie tam ... jest również brany udział w konkursie gdzie mozna wygrac meble wiec fajnie by było jakbyście klikały codziennie ... wiem ze czasem mozna oddac pare głosów TWOJE PUDEŁKO konto zrobiła kolezanka Ani .... powiem wam ze w tym konkursie dzis z rana miałysmy przewage z 200 głosów z tym kibolem ... a teraz 1100 przewagi !! konkurs trwa do 30 wrzesnia :)

też głosuję :-) to jest niesamowite taki odzew :-) a tu wypowiedźgościa z VOX-u który mnie podbudował (nie wiem czy tak można cytować z inego wątku??)
dziewczyny to mail jaki dostałam własnie od mebli vox :
Przeczytałem początek wątku forum.

Rozmawiałem z Prezesem Meble Vox, i jest szansa na wspólną akcję Babyboom /
Meble Vox / Forumowicze zaangażowani w akcję...

Pomyślimy jak to może wyglądać.
Będziemy w kontakcie.

Maciej Syroczyński

email&social marketing
Meble Vox
Grupa kapitalowa VOX

słuchajcie zapoczątkowałyśmy coś wspaniałego :)

słuchajcie co do potrzeb Ani to ogarnę to jak mała pójdzie spać koło 12 i napiszę co potrzebujemy a co już mamy . numer konta u mnie na pw

Witam sie z ranka. Herbatka wypita, mala zaraz wstanie. Musze ogarnac, cos do garnka włozyc-tylko co?? . Wczoraj poszlam po jesienna czapke-okazalo sie ze juz wszystko przebrane, latalam po wszystkich sklepach jak glupia i nie moglam nic dostac. Chcialam zwykla biala czapke, koniecznie wiazana. Po wielkich trudach udalo sie, kupilam-30zl. Jest bialutka i fajna. Babki w sklepie mowily ze to juz za pozno na kupowanie czapki jesiennej- bylam w szoku-przeciez to poczatek wrzesnia dopiero.

Pianistka
to chyba 2 mamy listopadowe bedza mialy dziecko: dziubasek i kamcia. Sory jesli kogos przeoczylam. Podziwiam obydwie dziewczyny.

Wow, to ile juz nowych ciaz na listopadzie?
Kamcia, gratulacje i powodzenia.
tak jak mowi Ilona 2 są mamusie :)
Witam sie z ranka. Herbatka wypita, mala zaraz wstanie. Musze ogarnac, cos do garnka włozyc-tylko co?? . Wczoraj poszlam po jesienna czapke-okazalo sie ze juz wszystko przebrane, latalam po wszystkich sklepach jak glupia i nie moglam nic dostac. Chcialam zwykla biala czapke, koniecznie wiazana. Po wielkich trudach udalo sie, kupilam-30zl. Jest bialutka i fajna. Babki w sklepie mowily ze to juz za pozno na kupowanie czapki jesiennej- bylam w szoku-przeciez to poczatek wrzesnia dopiero.

Pianistka
to chyba 2 mamy listopadowe bedza mialy dziecko: dziubasek i kamcia. Sory jesli kogos przeoczylam. Podziwiam obydwie dziewczyny.

Ja tak samo mialam przed wiosna !!!! chciałam kupic jakos jak cieplej sie robiło i co ????? nigdzie nie ma !! :| szok ! kupiłam tez ok 30 zł i były moze ze 3 szt ten sam rodzaj nie mogłam nic innego znalesc masakra !! ;P na jesien to mam po siostrzeńcu ładna i druga lezy ciut wieksza wiec mam nadzieje ze nei bede musiała kupowac :) a na zime to chyba juz trzeba kupowac ;-) ahaha

tak jak mowi Ilona 2 są mamusie :)

Ja tak samo mialam przed wiosna !!!! chciałam kupic jakos jak cieplej sie robiło i co ????? nigdzie nie ma !! :| szok ! kupiłam tez ok 30 zł i były moze ze 3 szt ten sam rodzaj nie mogłam nic innego znalesc masakra !! ;P na jesien to mam po siostrzeńcu ładna i druga lezy ciut wieksza wiec mam nadzieje ze nei bede musiała kupowac :) a na zime to chyba juz trzeba kupowac ;-) ahaha

Pewnie tak, bo juz widzialam ze sa. Ja na szczescie takie na zime mam chyba 3 wiec cos z tego wybiore. Czapa na zime -uwaga cena-45zł (wczoraj widziałam)

cześć:-)
Ale fajnie, bo Kamcia bardzo chciała drugie dziecko :-)
Pogoda jest fatalna u nas :-( zaplanowałam sobie długi spacer, bo chciałam iść do mnie do pracy pokazać Patryka, bo jeszcze go nie widzieli, a tu od rana leje :-( niech to ... :-(
Nie wiem co mam ze sobą zrobić, bo obiadek dla maluszka mam, dla nas też w sumie tylko ziemniaki muszę wstawić, bo dziś jemy barszcz czerwony z dobieranymi ziemniakam czy jakoś tak się to nazywa. W domu ogólnie czysto, no chyba, że firankę u Patryka zmienię na dłuższą, tzn taką do paratetu, bo teraz wisi taka krótka, że praktycznie całe okno odslania, no i może jego ubranka będę prasować, ale tego też dużo nie mam.
Co do cen ubranek dla dzieci to masakra, jakieś jedno wielkie nieporozumienie!!! Sweterek dla dziecka na rozmiar 74 kosztuje więcej niż dla mnie na rozmiar m/l, a ile mniej materiału zużywają, no cóż, ale z ubrankami dla dzieciaczków jest tak, że je trzeba kupować i zawsze się sprzedadzą, a my możemy sobie czasem odówić, więc pewnie dlatego ceny są niższe, żeby nas kusiły do zakupu ;-)

Witam się i ja.
Wstalismy o 8.30 i 10 małego uśpiłam na drzemeczkę, wkłądam do łożeczka a tam pies szczeka...efekt mały się obudził....poleciałam psy do kojca zamknąć na tą drzemkę, próbuję uśpić małego i dupa..........czyżby 2 minuty starczyły na regenerację? Osz kurczę.......ja głodna, nie wyprysznicowana a mały lata.....wkurzyłam się ;P
Nadrobię wątki bo tyle od wczoraj naskrobałyście i potem wpadnę.
Kasia co dziś gotujemy?
Ja wczoraj zrobiłąm polędwiczki w przepisów co wrzucałam wczoraj na listopad....kasza jęćzmienna nie wyszła sypka, polędwiczki...za dużo miodu, takie sobie...eh.........skupić się na gotowaniu nie mogę i nie wychodzi mi coś....a mamy już mi się znudziły. Dla małego już mi się odechciało pichcić bo on tego za bardzo nie je...eh.........

reklama
Ula u nas tez czasem wystarczy 5 min spania i nie ma mowy o ponowym zaśnieciu :[ tez jak usypiam Pawła okna zamykam drzwi zamykam pies se grzecznie spi w drugim pokoju :D i mozna isc usypiac ;) ;D

Pytasz co na obiad? hmmm chyba zrobie placuszki z piersi :)

Do góry