reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

reklama
yh ... i skonczyl sie dzien ... :)

mały jakies humorki ma dziwne albo placze albo sie smieje :p jak baba :p
dzis se sesje urzadzilismy i probowalam sfotografowac psa i synka :D beuhehe ale smiechu bylo :) zamias Paweł patrzec na mnie to psa zaczepial a Pies albo uciekał od Pawła co go ciaga za ucho m.in albo przewracal sie i nie patrzył w obiektyw :D i całej sesji to mam 1 ładne zdjecie beuhehe wlasnie te co wstawilam na watek zdjeciowy :) pozatym ladnei prezentuje sie na tapecie w komorce :D:D ...
mały spi ... maz poszed z psem ... chata ogarnieta ... chleb sie piecze ... wiec odpoczywam :) .. :)
jutro idziemy na kontrolne ważenie zerkniemy jeszcze czy czysto i mam nadzieje ze pożegnamy sie z choroba na wieki :)

Katrenki jutro świeto u nas :D:D:D:D:D pół roczku naszych maleństw :) hihihi

Ostatnia edycja:
HEjka..
JAka piękna dziś pogoda:) niedlugo ruszamy z mała na spacerek :)

Dziś mam wizyte u lekarza, boję się troche. Robilam badamnia krwi i wyszly mi nie zabardzo :( mam na 99% nadczynność TARCZYCY i dlatego tak chudne z dnia na dzien i trace sily :((
Troche sie boje...
TRZYMAJCIE ZA MNIE KCIUKI!!

ps wasze malenstwa maja w taka pogode krotki rekaweek na dworze??

A w jaką? Bo u nas niebio zachmurzone, choć słońce ciut przebija,, ale na dworzu w sumie nie bylam...

Fajnie :) az zaraz na dwor polece. Zaloz body, na to krotki rekaw, a na to bluze czy sweterek, ktory mozxesz w kazdej chwili zdjac lub zalozyc. Przedwczoraj bylysmy w parku, Asia w dlugim rekawie i bluzie, bylo cieplo, slonce, a za chwile wichura i deszcz. Zanim dotarlysmy do domu zmarzlysmy troche. Asia ma katar. Tak naglej zmiany pogody nie widzialam.

Kasiula, Katrenki gratulacje dla Waszych dzieci :) to już pół roczku :D
Asia trzymam kciuki za wizyte u lekarza :) jezeli chodzi o pogode to u nas sie rozjasnia wi swieci słonko . ale jeszcze nie na krótki rękaw :)

reklama
Do góry