reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

dzieki:-) i buzka dla Pawelka:-)

to niesprawiedliwe....ja krzyknelam, ze musimy sie na kawe umowic jak bede w pl a teraz wy na mnie nie poczekacie i same sie tu umawiacie:-( ale mnie baby wysterowaly.....hahahahah

no co ty na ciebie tez poczekamy, glowa do gory, my idziemy dzisiaj na pierwszy krociutki spacerek od tygodnia. Mysle ze w jakims cieplym kocu :) na 30 min

reklama
Kochane - u nas temperatura podskoczyla do 20 stopni a 5 minut po tym rozszalala sie burza. Swietnie, po prostu swietnie.

u mnie zimno i pochmurno...mialam dzis isc na spacer ale od 1 probowalam nakarmic mala i polozyc ja na dzemke...w zwiazku z zabraniem smoka postanowila chyba przejsc na strajk glodowy w ramach protestu..... tak wiec niewiele zjadla, a potem wyla jak opetana 1,5h az zasnela na cale 15min..... terrorystka niedobra!tak wiec czekam az tata przyjdzie z pracy zje obiad i zabierze tego potworka na spacer co bym odpoczela psychicznie zanim zwariuje

To masz fajnie, bo ja jak przed chwila zaproponowalam aby A wzial Julie na rower to ten spojrzal na mnie jakbym sie z ksiezyca urwala i spytal czemu ja nie moge tego zrobic :O rece opadaja, rece opadaja, rece opadaja, a ja sie czuje jakbym grochem o scianie walila.

To masz fajnie, bo ja jak przed chwila zaproponowalam aby A wzial Julie na rower to ten spojrzal na mnie jakbym sie z ksiezyca urwala i spytal czemu ja nie moge tego zrobic :O rece opadaja, rece opadaja, rece opadaja, a ja sie czuje jakbym grochem o scianie walila.

dziunka jestem z toba kobieto, ja to mam dola permanentnie ze zmeczenia, mniej wiecej rycze co dwa dni:/ no nic jakos trza to przetrwac:/ oczywiscie ja sie nie umywam do ciebie, masz dwojke szkrabow;/

dziunka jestem z toba kobieto, ja to mam dola permanentnie ze zmeczenia, mniej wiecej rycze co dwa dni:/ no nic jakos trza to przetrwac:/ oczywiscie ja sie nie umywam do ciebie, masz dwojke szkrabow;/

Damy radę, będzie dobrze. Ja to sie zastanawiam czy to mnie slynna depresja poporodowa nie dopadla, ale kilka miesiecy pozniej :|

reklama
Do góry