reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

Witajcie :)
widzę , że tu wieczorami bardzo dużo się dzieje :)
Mały po porannych protestach w końcu śpi a ja mam chwilę dla siebie /Was :)
Mary-fajnie , ze jesteś !!!!! licze na to , ze jak juz wzbogacisz sie na tym PZU to wspomozesz biedne ciotki :)
A jak tam reszty plany majówkowe :)opowiadac prosze ;)

reklama
Godzina 09.40 a u mnie już 20 stopni!! A ma być 26!! nie wiem jak mała ubrać na spacer!!?? Kurcze problem...
Nie mam kapelusika - muszę jej koniecznie kupić no i krem na słońce!

My w majówke w sumie nie palnujemy jakiś konkretów. W niedziele chcemy jechac do czestochowy, bo juz sie tak od porodu wybieramy :/ Trzeba podziekowac za zdrowa niunie, bo tyle nas lekarze straszyli ze bedzie chora:/ A jest ZDRDOWIUTKA :))

W w poniedzialek wybieramy sie do ogrodu botanicznego w Powsinie podobniez jest tam pięknie :))

Ale wyprawa nas czeka w przyszly czwartek - jedziemy nad morze :D:D do władysławowa - na cztery dni!! zobaczymy jak mała zniesie podróz!!

a czy któraś z Was spotkała się z wtórnym zatrzymaniem okresu podczas laktacji? czyli że był jeden normalny, a potem znów się nie pojawił? (nie ciąża na 10000000%)

My mamy długi weekend pod znakiem imprez - jutro przyjeżdża rodzinka spod Częstochowy z zaproszeniem na komunię:tak:, w niedzielę przyjaciółka z rodzinką, a w poniedziałek my jedziemy na urodziny mojego brata - i tak nam upłynie ten weekend:-D:-D..

Ja nie moge mowic. ledwo mowie szeptem. A dla mnie to jak kara, bo jestem gadula. I Alan jest biedny, bo z nim nie rozmawiam prawie...Zapalenie gardla i strun glosowych mi sie przypaletalo :(((

a czy któraś z Was spotkała się z wtórnym zatrzymaniem okresu podczas laktacji? czyli że był jeden normalny, a potem znów się nie pojawił? (nie ciąża na 10000000%)

tak, to jest jak najbardziej normalne.Ja akurat wciaz czekam na okres, ale przyjaciolka dostala w 3 miesiacu po porodzie i od tego czasu cisza. Ginekolog powiedzial jej ze ma sie nie martwic, a cieszyc :) wyrownanie okresu tj aby byl co miesiac moze potrwac nawet do roku, szczegolnie gdy karmi sie piersia. Jak sie przestaje - okres szybciej sie wyrownuje i przychodzi o czasie ;)

reklama
Do góry