reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

reklama
Dzis ma być ciepło ok 24 stopni i nie wiem jak mam ubrać małego na spacer.Prosze o rade jakieos zestawu na taka pogode byle nie bylo rajtuzek bo nieposiadamy chwilowo. :)

Wiesz co u nas tyle bylo wczoraj i zalozylam malej: body z krotkim rekawkiem, bluze (rozpinana i rozpieta), spodnie bez rajstopek ale cieplejsze (jeszcze - wieje czasami), skarpeciory cienkie, butki i obowiazkowo na buzi krem a na glowce kapelutek przeciwsloneczny.

I jeszcze dla jasnosci :)

- Banana - ja absolutnie nie odczytalam Twojego postu (posta?) jako zlosliwosc, tak jak i innych dziewczyn. Musialabym nie miec do siebie nawet ociupiny dystansu zeby sadzic ze to wczoraj to nie byly zarty. Swoje posty usunelam tylko dlatego ze znowu zaczelo sie robic "kwasno" a nie na tym mi zalezalo. Chcialam jedynie pokazac swoje dziecko (to po pierwsze) i na prosbo-zaczepke dowcipna Uli - siebie. Uzylam dosyc slangowego i potocznego sformułowania w stosunku do swojej pozycji na tym zdjeciu - ale przeciez ja sama o sobie wiec raczej trudno by bylo mi sie na to obrazic - prawda? Rozumiem ze pytania o moj wiek wynikaly z tego ze mlodo wygladam. Owszem, przed ciaza wygladalam na tyle mlodo ze wiekszosc osob nie moglo uwierzyc ze mam 33 lata, teraz, po ciazy, majac 35 czuje ze sie sypie :((((.

Tak wiec bez obrazy naprawde.

I... za utrudnienia serdecznie przepraszamy!.

Ostatnia edycja:
o bosh ... poszłam wczoraj i tyle mnie omineło ;-)

... ja już prawie spakowana jeszcze pierdołki ... a tak mi sie nie chce ... szok :| :| :| tak obawiam sie drogi z małym no ale zobaczymy yhkaszel dalej sie utrzymuje :/ :) ale bede miala majówke ;-) słonko swieci ...mmm oby było tak przez cały tydzien

reklama
Do góry