reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

tak to krzycza ze na czacie nie ma nikogo a tak to ...phi ... szkoda gadac
ja nie moge - pisze podania o prace i cv tworze. W zainteresowaniach wpisałam chustomotanie - może mnie na rozmowe kwalifikacyjną zaproszą żeby się dowiedziec co to jest?!
monitor mi lata i prawie nic nie widze, a młody wlaśnie stwierdził, ze czas na zabawę grrrr coś mu się dzisiaj wyraźnie na podsufitce poprzestawiało

reklama
ja nie moge - pisze podania o prace i cv tworze. W zainteresowaniach wpisałam chustomotanie - może mnie na rozmowe kwalifikacyjną zaproszą żeby się dowiedziec co to jest?!
monitor mi lata i prawie nic nie widze, a młody wlaśnie stwierdził, ze czas na zabawę grrrr coś mu się dzisiaj wyraźnie na podsufitce poprzestawiało
dobra jestes :D

No nie stety nie dziunka a etna, ale jak kilolek już cos wymysli to mozna paść ze smiechu :))))))

KASIULAAAAAAA znalazlam dokumenty i oczywiscie byly w torebce hihihi tylko w innej kieszonce, dzisiaj zaczelam poszukiwania od 6 rano bo mąż wybył na kurs rano

kurcze ale sie wkurzylam.... wstalam, ide do kompa zeby sprawdzic ile wyplaty dostalam.....sprawdzam...a tam nic nie wplynelo!!!!!!!!:crazy::angry::angry::angry: dzwonie do tych becwalow a oni, mi, ze przepraszaja, ale jakis blad systermu i w ciagu kilku dni mi zaplaca:angry:ciekawe tylko jak ja teraz czynsz zaplace w sobote:crazy::crazy::crazy: czy ja zawsze musze miec jakies takie chore szczescie do takich sytuacji?!
caly dzien do d......

reklama
kurcze ale sie wkurzylam.... wstalam, ide do kompa zeby sprawdzic ile wyplaty dostalam.....sprawdzam...a tam nic nie wplynelo!!!!!!!!:crazy::angry::angry::angry: dzwonie do tych becwalow a oni, mi, ze przepraszaja, ale jakis blad systermu i w ciagu kilku dni mi zaplaca:angry:ciekawe tylko jak ja teraz czynsz zaplace w sobote:crazy::crazy::crazy: czy ja zawsze musze miec jakies takie chore szczescie do takich sytuacji?!
caly dzien do d......
katerenki a nie możesz się dogadać z tymi ludźmi że im później zapłacisz bo taka sytuacja się stała??

etna
a nie mówiłam że w torebce :-):-)
mój M kiedyś przez tydzień szukał a znalazły się w zamrażarce :-):-):-):-):-):-):-) schował mięso razem z kluczami

u nas też dzisiaj pięknie :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry