reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

reklama
Odnośnie moderatorów to już o tym myślałam.:) Przydałby się ktoś kto wpada częściej i nam zrobi porządki :)

co do majówki to pierwsza od kilku lat gdzie nigdzie się nie wybieramy . Robimy sobie wypad za maisto na cały dzień na grilla w niedzielę. POza tym spacery itp :)

Odnośnie moderatorów to już o tym myślałam.:) Przydałby się ktoś kto wpada częściej i nam zrobi porządki :)

co do majówki to pierwsza od kilku lat gdzie nigdzie się nie wybieramy . Robimy sobie wypad za maisto na cały dzień na grilla w niedzielę. POza tym spacery itp :)
ja jutro jade do siostry 300km ode mnie i wracamy za tydzien :))

oficjalnie oświadczam ze mam już neta i będę wpadała częściej...:tak:
nareszcie kontrakt ze światem :-D
i cieszę się bo się za wami stęskniłam ...
ciężko będzie nadrobić a przeszły mnie słuchy że się "syf" zrobił...
więc piszcie co zmieniać co potrzebujecie i w czym pomóc..
zaraz zrobię porządecczek :)

jadę w okolice Łodzi kochane

Ostatnia edycja:
reklama
cieszymy się bardzo że wróciłaś :-):-):-)
katrenki to na pewno Amelka ;-) i wcale się jej nie dziwę ;-)
co do majówki to w niedzielę idziemy na komunię mojego chrześnika :tak: w poniedziałek pakowanie a we wtorek wracam do NO :-) do mojego mężulka :-)

Do góry