reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

reklama
no dopiero jak nie ma neta i telewizji to dopiero czlowiek widzi ile to czasu pochlania.....

ŚWIĘTA PRAWDA :-D I smutna :zawstydzona/y:

tak tak ja zyje ale nadal bez neta ma byc do weekendu ale w weekend wyjezdzam na tydzien do pl i na tydzien do uk..
z checia spotkam sie z jakimis mamuskami :tak:
a po powrocie bede z wami juz w stałym kontakcie:-)

A w jakie rejonki, bo jak na Pomorze to z chęcią się spotkam :-)

Jestem bardzo mile zaskoczona! Multibaby Kino to najwspanialsza rzecz jaka wymyslili! Joasia tez baaardzo zadowolona :-D
Najpierw byla prezentacja o chustach i o Klubie Kangura, potem film Ondine (ech...dla mnie zadna rewelacja, plytka fabula, ale ja znawca nie jestem, moze to nie film dla mnie po prostu - i tak kazda z nas zastanawiala sie w ktorym momencie rozwinal sie romanc Alicji i Collinsa :-D a nie zachwycala filmem;-)), a pozniej pol godziny na pogadanie z mamusiami.
Przed filmem dzieci szalaly na kocach i podlodze zasypanej zabawkami (co ciekawe, niechustowe mamy wolaly spedzac czas z dziecmi na kolanie lub w foteliku :eek:), a potem jak zaczal sie film to dzieciaczki do chusty, nasze smacznie spaly pol filmu, inne mamy sie meczyly z jeczacymi bobasami na reku. A pozniej to juz roznie. Byly dwa przewijaki, foteliku do dyspozycji, pampersy i chusteczki mokre, jakby ktos zapomnial. Ogolnie super.
No i poznalam mame i tate z Wejherowa z 4-miesieczna coreczka :-)

Kilolek, widzisz, chciałam spytać - dalej cykać w linka? Aktualny ten konkurs?
aktualny. Dzieki!

ŚWIĘTA PRAWDA :-D I smutna :zawstydzona/y:

A w jakie rejonki, bo jak na Pomorze to z chęcią się spotkam :-)

Jestem bardzo mile zaskoczona! Multibaby Kino to najwspanialsza rzecz jaka wymyslili! Joasia tez baaardzo zadowolona :-D
Najpierw byla prezentacja o chustach i o Klubie Kangura, potem film Ondine (ech...dla mnie zadna rewelacja, plytka fabula, ale ja znawca nie jestem, moze to nie film dla mnie po prostu - i tak kazda z nas zastanawiala sie w ktorym momencie rozwinal sie romanc Alicji i Collinsa :-D a nie zachwycala filmem;-)), a pozniej pol godziny na pogadanie z mamusiami.
Przed filmem dzieci szalaly na kocach i podlodze zasypanej zabawkami (co ciekawe, niechustowe mamy wolaly spedzac czas z dziecmi na kolanie lub w foteliku :eek:), a potem jak zaczal sie film to dzieciaczki do chusty, nasze smacznie spaly pol filmu, inne mamy sie meczyly z jeczacymi bobasami na reku. A pozniej to juz roznie. Byly dwa przewijaki, foteliku do dyspozycji, pampersy i chusteczki mokre, jakby ktos zapomnial. Ogolnie super.
No i poznalam mame i tate z Wejherowa z 4-miesieczna coreczka :-)
a Ty mi powiedz - Wy siiedzialyście w fotelach w chustach? Bo mi to "nie wolno" usiąśćw chuście. Mój syn slusznie interpretuje, ze chusta jest do noszenia, nie do przechowywania heheh
smieje sie, ale fajnie nie jest, bo jak chce na chwilę przysiąść to musze go wyciągać...
ale jak juz chyba wszyscy wiedzą michula ma swoje zdanie i rządzi!

aktualny. Dzieki!

a Ty mi powiedz - Wy siiedzialyście w fotelach w chustach? Bo mi to "nie wolno" usiąśćw chuście. Mój syn slusznie interpretuje, ze chusta jest do noszenia, nie do przechowywania heheh
smieje sie, ale fajnie nie jest, bo jak chce na chwilę przysiąść to musze go wyciągać...
ale jak juz chyba wszyscy wiedzą michula ma swoje zdanie i rządzi!

Nie, no co Ty. Chodziłyśmy az zasna i wtedy do fotela lub na schody, jak kto chcial. Tam moglas nawet na podlodze plackiem lezec i nikt nie roscil pretensji ;) I to jest fajne, bo wcale glupio sie nie czulam lezac na podlodze i bawiac sie jak dziecko z moim dzieckiem haha :)

Nie, no co Ty. Chodziłyśmy az zasna i wtedy do fotela lub na schody, jak kto chcial. Tam moglas nawet na podlodze plackiem lezec i nikt nie roscil pretensji ;) I to jest fajne, bo wcale glupio sie nie czulam lezac na podlodze i bawiac sie jak dziecko z moim dzieckiem haha :)
a film z lektorem byl ? bueheheh ze bawilas sie i wiedzialas ocb w nim :D

Nie, napisy, ale tam nie gadali za duzo. I mowie Ci film niezbyt ciekawy, jak opuscilas fragment to i tak wiedzialas o co chodzi.

reklama
Do góry