reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2009

reklama
Niunians, Royanna - trzymam kciuki za zdrówko Waszych maluszków!
Vill - trzymam kciuki za szybki poród.

Moja mała nie chce w dzień spać beze mnie... Muszę chociaż obok siedzieć i wtedy śpi. Ruszę się chociaż do kuchni i zaraz się przeciąga i oczka jak pięciozłotowki... Chyba dba o to, żeby mama odpoczęła :-p;-)

Cześć dziewczyny!!! Oficjalnie melduje się jako juz rozpakowana i szczęśliwa mama. Kurcze, jak mi Was brakowało... Musze poprzeglądać watki dotyczące dzieciaczków aby sie trochę podszkolić i skorzystać z rad ciut bardziej doswiadczonych mamuś...

NIUANS,ROYANNA niech Wasze dzieciaczki szybko zdrowieją;-)
ciekawe jak tam vill i kiragold?
mały dał mamie parę chwil na bb i sniadanie;-) łaskawca;-)jak minęły Wam Mikołajki? byłyscie grzeczne ?:tak:

NIUANS,ROYANNA niech Wasze dzieciaczki szybko zdrowieją;-)
ciekawe jak tam vill i kiragold?
mały dał mamie parę chwil na bb i sniadanie;-) łaskawca;-)jak minęły Wam Mikołajki? byłyscie grzeczne ?:tak:
ja bylam grzeczna, ale nic nie dostałąm :-( moja cóka stwierdziłą, że to dlatego, że nie napisałam listu, i zaporponowała mi pomoc - w przysłym roku napisze mi list z prośbą o laptopa, i jak go dostanę, to będę mogła starego oddać jej :-D:-D kochana, tak bezinteresownie myśli o innych:cool2:

reklama
Trzymam kciukasy z calej sily!!!

Etna mimo, ze ciezko przeszlam ciaze to tak za nia tesknie ze szok :) a wogole za brzuchem :)

Ja prawie 3 tygodnie po porodzie siedziałam i zanosiłam się, że nie mam już brzucha i nie jestem w ciąży. Ciążę wspominam jako najwspanialszy okres w moim życiu, dbałam o nią jak szalona a mąż o mnie. Było mi jak w niebie!!! Dodatkowo mąż przywiózł od fotografa album z naszymi ciążowymi zdjęciami, mieliśmy sesję profesjonalną i do tej pory nie mogę go oglądać bo zanoszę się łzami!!! Przyzwyczaiłam się do tego, że mam Ktosia w brzuszku, całymi dniami chodziłam z odkrytym brzuchem i gadałam do niego. Tęsknię!!!!

Do góry