reklama
E
etna36
Gość
ja mysle, ze ci ludzie co tak nam dogaduja to tak naprawde cholernie nam zazdroszczą i tyle
Trzeba sie na nich wypiac i nie dac im satysfakcji, że moze jakis ich glupi tekst nas uraził
Trzeba sie na nich wypiac i nie dac im satysfakcji, że moze jakis ich glupi tekst nas uraził
martolinka
Mama i nie tylko :-)
a ja znowu siedze i slucham suszarki zamiast telewizora....za kim moje dziecko sie wdalo nie wiem.....
próbowałam małego uspić suszarką , ale dostaje szału na jej dźwięk;-) moze maszynka elektryczna do mięsa podziała;-)
dziś mój synus maa miesiąc..... :-)
GRATULACJE to bardzo poważny wiek
Kochane mamy życzę Wam wesołego mikołajkowego dnia
Nierozpakowanym życzę , aby wlaśnie dzis dostały ten tak długo wyczekiwany prezent;-)
malina1979
;)
Też nie lubię takich głupich żartów, tym bardziej, że nie trzeba być jakoś szczególnie rozgarniętym, zeby wiedzieć że żadna kobieta, nawet nie będąca w połogu nie lubi komentarzy na temat swojego większego ciut brzucha..
Iza, Klaudzia, mnie co prawda nie swędzi skóra, ale czasami jak mały ssie pierś, to to ssanie mnie "swędzi" i najchętniej bym go oderwała:-szok: I tylko na zegarek patrzę, kiedy ten min. czas karmienia wybije
A jeżeli chodzi o hemoroidy, to niestety w niektórych przypadkach najlepszym rozwiązaniem jest "spuszczenie" z nich krwi (lekarz proktolog strzykawką), albo wręcz robi sie zabiegi "podwiązania" czy coś takiego??
Iza, Klaudzia, mnie co prawda nie swędzi skóra, ale czasami jak mały ssie pierś, to to ssanie mnie "swędzi" i najchętniej bym go oderwała:-szok: I tylko na zegarek patrzę, kiedy ten min. czas karmienia wybije
A jeżeli chodzi o hemoroidy, to niestety w niektórych przypadkach najlepszym rozwiązaniem jest "spuszczenie" z nich krwi (lekarz proktolog strzykawką), albo wręcz robi sie zabiegi "podwiązania" czy coś takiego??
xxxklaudziaxxx
Listopadówka 2009
Też nie lubię takich głupich żartów, tym bardziej, że nie trzeba być jakoś szczególnie rozgarniętym, zeby wiedzieć że żadna kobieta, nawet nie będąca w połogu nie lubi komentarzy na temat swojego większego ciut brzucha..
Mnie strasznie ostatnio swedza lydki i uda, tam gdzie mam rozstepy a jak juz sie zaczne kapac pod ciepla woda to wogole jest masakra. Naszczescie przechodzi to po jakims czasie. Ale jest uciazliwe.
A hemoroidow dalej sie nei pozbylam, ale wydaje mi sie juz mniejszy (ten na zewnatrz) wiec moze pomalutku sie ich pozbede.
E
etna36
Gość
Beda ci jutro wywoływac czy cesarka?Zero skurczy
Za to stres przed jutrem
o ktorej to bede trzymac kciuki i czekac na wiesci
a maly teraz bardziej ruchliwy czy spokojniejszy, o jak to fajnie bylo jak ten okruszek byl pod sercem - piekny czas
D
dziunka24.
Gość
Wczoraj od pólnocy do wieczora miałam skurcze blesne, ale nie regularne i już myślałam że to to, ale wszystko przeszło
Strasznie boje się tego wywoływania:-(
Chyba zamknę listopad:/
Trzymam kciukasy z calej sily!!!
Hej listopadówki!
A ja po wizycie tesciowej
I moich dziadkow.
Oczywiscie zdajecie sobie sprawe jak to wygladalo...Mała jak zwykle piersi uczepiona, a babcia:"Poloz ja, dziecko musi sobie poplakac zeby pluca wycwiczyc" Na to tesciowa: "Mlodzi teraz starych nie sluchaja", babcia: "Nie sluchaja, a potem przyznaja jednak nam racje" itp.itd. Albo: "Gosia, a moze Ty masz mleko nietresciwe, co z tego ze jest jak byle jakie."
I nic nie pomogly moje tlumaczenia ze przeciez mleko matki jest zawsze takie samo i nie ma za tlustego czy za chudego... I ze niestety na tym polega karmienie na zadanie, ze sie wisi z dzieckiem przy cycku.
Cholera, przeciez nie zostawie mlodej w lozeczku zeby sie zaryczala!
Etna mimo, ze ciezko przeszlam ciaze to tak za nia tesknie ze szok a wogole za brzuchem
D
dziunka24.
Gość
Mam to samo! Z moimi brodawkami jest ok, podleczylam je bepanthenem i nic nie bola, ale czasem jak mala ssie to mam tak dziwne uczucie, trudno mi to okreslic, ze tez mam ochote ja oderwac
Mnie strasznie ostatnio swedza lydki i uda, tam gdzie mam rozstepy a jak juz sie zaczne kapac pod ciepla woda to wogole jest masakra. Naszczescie przechodzi to po jakims czasie. Ale jest uciazliwe.
Mnie strasznie swedza rozstepy na piersiach i pod brzuchem
malina1979
;)
Ja określam to jako swędzenie, ale jest to dziwne uczucie, aż dech zapiera i nic nie pomaga.. Nie wiem czym to jest spowodowane..Mam to samo! Z moimi brodawkami jest ok, podleczylam je bepanthenem i nic nie bola, ale czasem jak mala ssie to mam tak dziwne uczucie, trudno mi to okreslic, ze tez mam ochote ja oderwac
reklama
AniaSm
Fanka BB :)
słuchajcie położna mi opowiadała że w kobieta siłami natury urodziła ponad 6 kg dziecko a poród trwał ok 14 godzin
kurcze jak sobie pomyśle że to 1.5kg więcej niż mój Kubuś a poród miała krótszy ode mnie to jestem pod wrażeniem
kurcze jak sobie pomyśle że to 1.5kg więcej niż mój Kubuś a poród miała krótszy ode mnie to jestem pod wrażeniem