reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

Dziewczyny, czuję się fatalnie... Dwie noce pod rząd męczyłam się ze skurczami całych nóg! Wcześniej to były tylko skurcze łydek albo stóp. A teraz cała prawa noga w skurczach!!! W ciągu nocy potrafię wstawać 4-5 razy bo ciągle mam skurcze nóg... Albo chcę siku....
A dzisiaj boli mnei brzuch jak na @. Najgorsze jest to, że mi no-spa nie pomaga... i mam takie wrażenie, jakbym zaraz miała dostać okresu.... Na dodatek ogólnie źle się czuję... Na dodatek mimo, że siedzę albo leżę mam kolki z prawej strony brzucha
natalunia tryzmaj się....:tak: a jakby coś się działo pisz jak najszybciej:-D
trzymam kciuki

Ale KaśkaK urodziła 16 paź o 14:10 więc chyba jednak Maa jest trzecia bo w nocy o 3:31?
czy dobrze mówię?
tak.... maa otrzymała brąz....:-D

reklama
dziewczyny nie rozpakowujcie się tak szybko. Mój M jak mu przed chwilą powiedziałam że 4 dziewczyna z listopadówek została mama to zapytał się "Czy żadna z was nie umie wytrzymać do terminu??" :)) ale się uśmiałam.

:happy:Ka.M`cia noo to normalnie zaszalałaś jak nic :laugh2::laugh2::laugh2:, mam nadzieję, że mandat był nie duży, a w kręgle też bym sobie pograła :happy:
heh mandacik 80e za przeroczenie prędkości:cool2:
a w krgle nie grałam za długo.... z jakieś 2 godzinki... bo te kule wydawały się cęższe ale było wesoło :tak:

Ostatnia edycja:
dziewczyny nie rozpakowujcie się tak szybko. Mój M jak mu przed chwilą powiedziałam że 4 dziewczyna z listopadówek została mama to zapytał się "Czy żadna z was nie umie wytrzymać do terminu??" :)) ale się uśmiałam.
:-D:-D:-D no racja:-p
mój się nie może doczekać....:-) i zastanawia się czy nie będę czasem przed jego urlopem już rodzić..... a zaczyna mu się od 8.11
a kumpel się pytał czy będę na jego urodzinch już dzisdziusiem :sorry::rofl2: 10.11;-)

dokładnie...

myślałam też o tym żeby samą wiadomość o narodzinach również pisać na gratulacjach.... byłoby jaśniej i szybciej możnabyło odnaleźć info na temat ile dzidzia ważyła i kiedy dokładnie przyszła na świat...

ale to zależy już od was....

Ostatnia edycja:
Czyli mam jednak miejsce na podium:)
U mnie we wtorek zaczal sie 38 tydzien a urodzialam w czwartek nad ranem. Az strach pomyslec ile by moj synek wazyl za 3 tygodnie:-)
Ale mimo wczesniejszego terminu kruszynka jest zdrowiusienka - a to przeciez najwazniejsze. U nas wlasnie jak wszystko jest ok z mama i maluchem to wypuszczaja po 24h. Nie wiem czy to dlatego, ze teraz takie przeludnienia...Ale wole dochodzic do siebie w domowym zaciszu niz w szpitalu, wiec ja sie ciesze

Czyli mam jednak miejsce na podium:)
U mnie we wtorek zaczal sie 38 tydzien a urodzialam w czwartek nad ranem. Az strach pomyslec ile by moj synek wazyl za 3 tygodnie:-)
Ale mimo wczesniejszego terminu kruszynka jest zdrowiusienka - a to przeciez najwazniejsze. U nas wlasnie jak wszystko jest ok z mama i maluchem to wypuszczaja po 24h. Nie wiem czy to dlatego, ze teraz takie przeludnienia...Ale wole dochodzic do siebie w domowym zaciszu niz w szpitalu, wiec ja sie ciesze
tak tak masz:tak:
co do szpitala też się cieszę że u nas dłżej ne trzymają niż 1 dzień ...:tak:
zawsze można sobie na spokjnie wzystko a w szpitalu to dodatkowy stres....:sorry:
cieszę się że wsszystko z maluszkiem ok.. ja am nadzieję że za 2 tyg urodzę :-)
byłbym w 38 miechu akurat.... hiiii

Witam,
oglaszam wszem i wobec, ze 16 pazdzirnika o 3.31 urodzil sie Jas - porod odbyl sie SN. Wlasnie wrocilismy do domu i czujemy sie calkiem dobrze. Maly wage miel 3670 i dlugosc 58cm, wiec malutki nie jest:)
Czy zajelam trzecie miejsce na podium, czy moze ktos zdarzyl mnie wyprzedzic?

Super wiadomość:-) I faktycznie dzieciątko, jak na "przedterminowe" ;-) to wymiry ma niezłe heheh:-)

Kurcze ja mam stan podgorączkowy izaczynam być "pociągająca" :sorry: No ładnie zaczynam ten 9 miesiąc :eek:

reklama
Ka.M`cia dla mnie dobry pomysł:tak:

Ja wczoraj walczyłam ze swoimi pietami :szok: masakra totalna, takich akrobacji to ja dawno nie urządzałam w efekcie złapał mnie skurcz i mąż robił za kosmetyczkę i masażystę hihihihihi

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry