reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

reklama
Dziewczyny, czuję się fatalnie....
A dzisiaj boli mnei brzuch jak na @. Najgorsze jest to, że mi no-spa nie pomaga... i mam takie wrażenie, jakbym zaraz miała dostać okresu.... Na dodatek ogólnie źle się czuję... Na dodatek mimo, że siedzę albo leżę mam kolki z prawej strony brzucha

Natala a torbę masz już spakowaną? Bo coś czuję, że możesz byc następna, zwłaszcza jak no-spa ci nie pomaga...

Natala a torbę masz już spakowaną? Bo coś czuję, że możesz byc następna, zwłaszcza jak no-spa ci nie pomaga...

Mam spakowaną.... Tylko zostało dopakować wodę i sztućce. Póki co skurcze ucichły, ale i tak chodzę jak nakręcona, trochę poddenerwowana i czuje kłucie tam na dole.... Mam pytanie do tych, które już rodziły - miałyście takie kłucia? Ja chciałabym donosić chociaż do 38 tc.... a jutro mam już wszystkie leki odstawić :shocked2:

reklama
Cześć!
Natalunia dzisiaj czuje się dokładnie tak jak ty brzuch mnia bardzo boli tak jak na okres i skurcze mam co chwile ale raczej takie z gatumku przepowiadających bo nie molą jakoś bardzo strasznie się boje bo jeszcze jest troche czasu a moja córka jest maleńka chciałabym żeby chociaż do 2,5 kg dociągneła a teraz chyba jeszcze tyle nie waży no nic dzisiaj już tylko leże chociaż nie mam nawet zbytnio gdzie się położyć bo malarz mi maluje sypialnie miałam w poniedziałek jechać do katowic do ikei po przewijak i jeszcze parę rzeczy ale raczej nie dam już rady na szczęście dzisiaj moja mama jedzie do krakowa to mi kupi

Do góry