reklama
Madzia_pl
Fanka BB :)
Dziewczyny, czuję się fatalnie....
A dzisiaj boli mnei brzuch jak na @. Najgorsze jest to, że mi no-spa nie pomaga... i mam takie wrażenie, jakbym zaraz miała dostać okresu.... Na dodatek ogólnie źle się czuję... Na dodatek mimo, że siedzę albo leżę mam kolki z prawej strony brzucha
Natala a torbę masz już spakowaną? Bo coś czuję, że możesz byc następna, zwłaszcza jak no-spa ci nie pomaga...
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
KaśkaK byłla 3 ;-)
mary__mary
BorySoniowa Mamusia :)
maa821
Raz jeszcze gratulacje. :-) A który to był tydzień jeśli mozna wiedzieć? Bo jak na wcześniejszy termin to chłop jak dąb
Raz jeszcze gratulacje. :-) A który to był tydzień jeśli mozna wiedzieć? Bo jak na wcześniejszy termin to chłop jak dąb
mary__mary
BorySoniowa Mamusia :)
Na to by wychodziłoAle KaśkaK urodziła 16 paź o 14:10 więc chyba jednak Maa jest trzecia bo w nocy o 3:31?
czy dobrze mówię?
Natala a torbę masz już spakowaną? Bo coś czuję, że możesz byc następna, zwłaszcza jak no-spa ci nie pomaga...
Mam spakowaną.... Tylko zostało dopakować wodę i sztućce. Póki co skurcze ucichły, ale i tak chodzę jak nakręcona, trochę poddenerwowana i czuje kłucie tam na dole.... Mam pytanie do tych, które już rodziły - miałyście takie kłucia? Ja chciałabym donosić chociaż do 38 tc.... a jutro mam już wszystkie leki odstawić
reklama
luandzia1
Entuzjast(k)a
Cześć!
Natalunia dzisiaj czuje się dokładnie tak jak ty brzuch mnia bardzo boli tak jak na okres i skurcze mam co chwile ale raczej takie z gatumku przepowiadających bo nie molą jakoś bardzo strasznie się boje bo jeszcze jest troche czasu a moja córka jest maleńka chciałabym żeby chociaż do 2,5 kg dociągneła a teraz chyba jeszcze tyle nie waży no nic dzisiaj już tylko leże chociaż nie mam nawet zbytnio gdzie się położyć bo malarz mi maluje sypialnie miałam w poniedziałek jechać do katowic do ikei po przewijak i jeszcze parę rzeczy ale raczej nie dam już rady na szczęście dzisiaj moja mama jedzie do krakowa to mi kupi
Natalunia dzisiaj czuje się dokładnie tak jak ty brzuch mnia bardzo boli tak jak na okres i skurcze mam co chwile ale raczej takie z gatumku przepowiadających bo nie molą jakoś bardzo strasznie się boje bo jeszcze jest troche czasu a moja córka jest maleńka chciałabym żeby chociaż do 2,5 kg dociągneła a teraz chyba jeszcze tyle nie waży no nic dzisiaj już tylko leże chociaż nie mam nawet zbytnio gdzie się położyć bo malarz mi maluje sypialnie miałam w poniedziałek jechać do katowic do ikei po przewijak i jeszcze parę rzeczy ale raczej nie dam już rady na szczęście dzisiaj moja mama jedzie do krakowa to mi kupi