reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

butterfly27 któraś z Was już pisze o tym że pod koniec ciąży trzeba odstawić magnez, a wiecie może dlaczego? Szkoda :-(, bo w czasie porodu na pewno skurcze łydek mnie złapią, bo u mnie wystarczy jak raz zapomnę tabletki :-(

To badanie ginekologiczne miałam zawsze robione, a ostatnio na dwóch wizytach wyraźnie odpuścił i myślałam, że tak trzeba, ale z drugiej strony chciałabym wiedzieć co tam się dzieje :happy:, tak jak dziewczyny pisały na nic się nie skarzylam wiec moze dlatego :eek:, a może teraz 2.11 mnie zbada, a jak nie to go o to poproszę :happy:

IzaBK noo to masz ciężką noc za sobą :shocked2:, to u Ciebie ostro te skurcze przepowiadają :cool2::cool2::cool2: diedna jesteś, ciągle w pogotowiu i na wylocie

reklama
a u mnie tak jakos nijak w nocy wstawalam czesto i czekalam na skurcze pobolewał mnie ale to chyba nie typowe skurcze dzisiaj wieczorkiem zaparzę se herbatke z lisci malin ... zaraz dopakuje torbe bo brakuje mi kilku rzeczy no i bede czekała na rozwoj sytułacji a dzis zamierzam pojechac do rodzinki pochodze troche pospaceruje ... :]

Dziendoberek.....
Musze sie pochwalic, ze dzis przyszly mi papiery od macierzynskiego i to po tygodniu od wyslania wszystko zalatwione!!!!Szok normalnie!!!! Ale jestem zadowolona bo balam sie zajmie im to wieki a ja bede miec przez to problemy finansowe....uffff kamien spadl mi z serca.....:tak: mily poczatek dnia
SUPER
Tak więc kłopot z głowy :tak:

Czesc dziewczyny
Widze ze wiekszosc szykuje sie juz na porodówki:-) Ja bylam wczoraj na wizycie i maly sie jeszcze nigdzie nie wybiera ...na szczescie bo jeszcze w przyszly weekend mamy zaplanowany romantyczny wyjazd z moim P.:rofl2:

Wy to jesteście odważne, bo mimo ze mnie bóle zaczynają łapać coraz mocniejsze i czasem mam wszytskiego dość- nie spieszy mi sie mimo wsyztsko do porodu:-)
boję sie i bólu i tego ile on będzie trwał....i czy poradzę sobie z taki maleństwem ktore sie pojawi na świecie.....

a ja dokonałam niemożliwego - sama zrobiłam sobie frencha na pazurach u stóp :cool2: wyszło prawie równo :confused2: ale jest :tak: jakby co, nie będzie mi wstyd na porodówce, ze świecę podstarzałym pedicurem :-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
dudziakowa - synek na prawdę cudny :-D:-D:-D

a ja dokonałam niemożliwego - sama zrobiłam sobie frencha na pazurach u stóp :cool2: wyszło prawie równo :confused2: ale jest :tak: jakby co, nie będzie mi wstyd na porodówce, ze świecę podstarzałym pedicurem :-D

a wpuszczaja na porodowke z pomalowanymi paznokciami? Bo u nas jest zakaz :sorry: Ale gratuluje, bo ja to chyba juz nie dotkne palcow od stop a co dopiero malowac :-D

a wpuszczaja na porodowke z pomalowanymi paznokciami? Bo u nas jest zakaz :sorry: Ale gratuluje, bo ja to chyba juz nie dotkne palcow od stop a co dopiero malowac :-D

hmm.. dwa razy mnie wpuscili, to i teraz moze nie wygonią.. zreszta to french z bezbarwnym lakierem - cała płytkę widać, a to białe na końcu niczego nie zasłania :-)

reklama
dziewczyny co do pomalowanych paznokci to wydaje mi się że nie wpuszczają z kolorem bo zasłania płytkę paznokcia a w razie czego odpukać gdyby się coś działo to najpierw wychodzi na paznokciach

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry