reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

Dla mnie to tam zadnych gwiazd nie ma już.
Pierwsze edycje były fajne a teraz to już widać rywalizację.Pamietam jakiego czadu dawała Foremniak i Cichopek aż miło sie ogladało.
A tu jakieś ledwo znane osoby.Jakiś koleś z Francji kto to jest w ogóle:sorry:
Albo ta cycata Iga Wyrwał no boska poprostu:-D:-D
Jak już to mogę kibicowac Muszce i Majdanowi:-)i Grażynce bo gra w Na Wspólnej haha.

hehehehe :-) ta cala Iga Wyrwal jest gwiazda w Wielkiej Brytani po tym jak ogloszono ja najlepiej wyposazona kobieta (czyt. duze cyceeee) hehehe
a Foremniaczki poprostu nienawidze grrr... jakbym mogla to bym ja rozszarpala na strzepy...

a tak dla relaksu poogladajcie sobie ten filmik dziewczyny. Jest to "Mam Talent w UKRAINIE" i dziewczyna ktora wygrala. Maluje sobie na stole podswietlonym od spodu a uzywa do tego tylko....PIASKU :szok::szok: Jest poprostu BOSKA!!!!! taki talent to jest talent no...

[nomedia="http://www.youtube.com/watch?v=518XP8prwZo&feature=fvsr"]YouTube - Broadcast Yourself.[/nomedia]

grrrr cos nie dziala ;/ ale skupiujcie sobie ten tekst co sie wyswietla i skopiujcie w wyszukiwarke na youtubie a pozniej wlaczcie pierwszy filmik z gory! chyba ze ktoras mi powie jak wkleic to na forum zeby sie od razu wyswietlalo?
[nomedia="http://www.youtube.com/watch?v=518XP8prwZo&feature=fvsr"]YouTube - Broadcast Yourself.[/nomedia]

Ostatnia edycja:
reklama
Nie sprzedadza mi tu magnezu, bede musiala poprosic mame bo te cymbaly nawet nie wiedza ze na skurcze jest magnez, a ciezarnej nie sprzedadza bez recepty...
to głupole w tych aptekach, przeciez mozesz kupowac ten magnez dla np. chorej babci, dziwne bo to leki bez recepty i co to ich obchodzi co ty z ty zrobisz. Oczywiscie moga doradzic, ostrzec ale zeby nie sprzedac....

katarzyna1983 tzn że zwiedzania szpitala tak źle podziałało na twojego meza??? Ja jadę dzisiaj na Zaspę zwiedzać szpital, ale sama bo mąż w morzu jeszcze do końca października :no:.

Etna nie zwiedzanie zle na niego dzialalo ale chyba juz alergii dostaje jak kazdy nam cos doradza co i jak :| a odbilo sie na mnie bo przy tym bylam.... Ze zwiedzania to zadowolony bo sie smial ze bedzie ze mna na pilce skakac... dobrze ze nikt nie krzyczal tylko taka mila atmosfera na porodowce byla :) bo jeszcze by mi sie przestraszyl ;-)

Klaudzia coś się nie otwiera ale nie wiem czy o to Ci chodziło
Aż sie poryczałam a filmik przypadkowo wybrałam, piekne
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=8uYne5ezkfw&feature=fvst"]YouTube - Kseniya Simonova - Sand Animation (Ukraine's Got Talent, Final) PART1[/ame]

reklama
Potwiedzam House jest przeboski !!!
A ja dziś dostalam zaproszenie na ślub kuzyna na 24 pażdziernika br. Przez moment byłam załamana ale już wpadłam na pomysł, pożycze od synka gustowy namiocik plażowy (czerwono, żółto zielony) zrobię otwór na głowę i będzie cacy :eek:.

Są przecież takie ładne sukenki ciążowe! A poza tym coraz częściej na wesela kobiety chodzą w spodniach i topiku. Chociaż namiotu nie psuj dla synka :-p
Gdzieś widziałam filmik z Mam Talent z Rosji. Szok po prostu...
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=WByYYMKSUZU"]YouTube - Ukraiński : MAM TALENT :)[/ame]

Do góry