reklama
C
Cleo1981
Gość
Podoba mi się krój.A kolor bym tylko inny ubrała ja lubię brązy albo fiolet jakiś:-)
To ja mogę sprzedać swoją :-) To ta filetowo-szara. 100 % bawełny.
Byłam w niej na slubie brata 11.07.
To jest rozmiar 38.
oooooooo! ja też byłam na ślubie mojego brata 11.07! ale my nie mamy siostry olicy no chyba że tata nic nie powiedział
aż mi ciary przeszły wrzucę może fotę z mojej sukienki ..
Musze teraz odpowiedni program w pralce znaleźć żeby dobrze wypłukać.
A prasowanie mnie przeraża - nienawidzę!!!!Ktoś do pomocy??? hihi
hmm.. ja tam programom nie ufam, i po prostu jak się pranie skońćzy, nastawiam jeszcze raz płukanie
a propos prasowania - prasuj tylko po lewej stronie to będzie szybciej i całkiem skutecznie..
mary__mary
BorySoniowa Mamusia :)
Niestety nie zgodze sięJusti takie małe ciuszki się super prasuje-zobaczysz sama przyjemnosć, nie to co prasowanie męskich koszul
Mam uczulenie na żelazko i koniec. Wczoraj zmusiłam sie do wyprasowania pierwszej partii ciuszków ale szczerze zastanawiam się czy/jak długo tak pociągnę...
Nie cierpię praoswać i już.
Kasiiula
mamusia Pawełka :)
jak ja sie ciesze ze mam juz za soba prasowanie jak narazie no ale zawsze wlanczam film jakis i te prasowanie szybciej idzie a tak na marginesie wole koszule meza prasowac niz te male ciuszki hehe
Kasiiula
mamusia Pawełka :)
oh a ja dzis wstawalam chyba ze 100 razy do wc a to przez to ze przed snem pol butli liptona zielonego wypilam tak mi smak pasuje ze szok ciagle bym pila i ejszcze zimny mniam... hehe ale dzis juz dam se spokój moze uda sie raz wstac hehehee
reklama
katrenki
Fanka BB :)
swoja droga jad lugo zamierzacie prasowac ciuszki maluszka? tak mi to wlasnie przyszlo do glowy.....