reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

Fotki-moze ci sie spodoba
DSC_0815.jpg

DSC_0816.jpg

DSC_0817.jpg

reklama
To ja mogę sprzedać swoją :-) To ta filetowo-szara. 100 % bawełny.
Byłam w niej na slubie brata 11.07.
To jest rozmiar 38.

oooooooo! ja też byłam na ślubie mojego brata 11.07! :szok::szok::szok: ale my nie mamy siostry olicy :eek: no chyba że tata nic nie powiedział :cool2:

aż mi ciary przeszły :rofl2: wrzucę może fotę z mojej sukienki ..

Musze teraz odpowiedni program w pralce znaleźć żeby dobrze wypłukać.
A prasowanie mnie przeraża - nienawidzę!!!!Ktoś do pomocy??? hihi

hmm.. ja tam programom nie ufam, i po prostu jak się pranie skońćzy, nastawiam jeszcze raz płukanie :tak:
a propos prasowania - prasuj tylko po lewej stronie :-D to będzie szybciej i całkiem skutecznie..

Justi takie małe ciuszki się super prasuje-zobaczysz sama przyjemnosć, nie to co prasowanie męskich koszul :-D
Niestety nie zgodze się :cool:
Mam uczulenie na żelazko i koniec. Wczoraj zmusiłam sie do wyprasowania pierwszej partii ciuszków ale szczerze zastanawiam się czy/jak długo tak pociągnę...
Nie cierpię praoswać i już. :confused2:

oh a ja dzis wstawalam chyba ze 100 razy do wc a to przez to ze przed snem pol butli liptona zielonego wypilam tak mi smak pasuje ze szok ciagle bym pila i ejszcze zimny mniam... hehe ale dzis juz dam se spokój moze uda sie raz wstac hehehee

reklama
Do góry