reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

mam na mysli do jakiego wieku klaudzia....ktos tu sie jeszcze nie obudzil....:-);-)

heheheh :-) ja narazie prasuje wszystkie jakie mam, a do jakiego wieku mu ogolnie bede prasowac to nie mam pojecia... ale mysle ze to co bedzie wymagalo prasowania to napewno szybko zelazkiem przelece zawsze. ;-)

haha chwalę się, ze wreszcie ruszyłam 4 litery :-) na razie tylko kolor położyłam. W przyszłym tygodniu polezę do fryzjera chociaż końcówki podciąć (bo na jakąś konkretną fryzurę nie mam pomysłu) to sie pochwalę.
Miałam dzisiaj iśc się zapisać ale pada więc nie ruszamy sie z domu. Oszędzamy się, bo cały weekand jesteśmy sami. M. pojechał do łodzi na egzaminy. Mały siedzi przed tv a ja próbuje ogranąć nieco moje paznokcie :sorry: bo stan przedstawiają tragiczny.

No to zapraszam do mnie :-) fryzurke Ci dobiore i pazurki ponaprawiam :-) achhh miec takie klientki jak WY to by bylo zycie :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

reklama
a ja na siusiu wstaję przez sen. łazienkę mam tuz obok sypialni. Zostawiam sobie otwarte drzwi i klapę od sedesu iw cale sie budzić nie muszę. Z reguły kontaktuję, że idę do kibelka ale się zbytnio nie rozbudzam. Bywa jednak dość często, ze wale nie pamiętam, ze wstawałam. Nawet oczu nie otwieram :-) dzięki temu wcale mnie wstanie ne męczy, bo nie ma przerwy we śnie.

Klilolek, jak lunatyk ;-) Moja siostra tak kiedyś wstawała na siku aż w końcu się pomyliła i zamiast skręcić do łazienki, poszła do sypialni rodziców i zrobiła siku prosto na łóżko... :sorry:

A wiesz, ze o tym samym dzisiaj rono pomyślałam? Że powinnam się do Ciebie wybrać :-) tylko kurcze trońkę daleko ;-)

Kilolek znajoma ostatnio kupila bilet z polski do anglii i z powrotem za uwaga........20 ZŁ !!!!!!!!!!!!!!!:szok::szok::szok::szok: Akurat sie jej trafilo, ze bilety byly bez oplat lotniskowych, podatkow itd a same bilety byly za 0,00zl :-D zaplacila jedynie za oplaty manipulacyjne i odprawe :-) bo bagazu tez nie brala, tylko podreczny.
Wiec nie jest tak zle chyba?
Tylko Cie do samolotu nie wsadzimy przeciez :-:)-:)-( trochu za pozno juz :-:)-:)-(

Ja też mam sterte jeszcze leżącą na stoliku do poprasowania:sorry:kuchnia też czeka na ogarnięcie...aj leniowata coś jestem...:-D

ruszylam dupsko i przenioslam sie na kanape do pokoju malucha hehehe i podziwiam ubranka i deske do prasowania, ale 1wszy krok na przod juz zrobiony:-) normalnie dumna z siebie jestem, za chwilke obnize deske i przysune do sofy i bede prasowac na siedzaco :-) nie ma co sie przemeczac :-)

Kilolek znajoma ostatnio kupila bilet z polski do anglii i z powrotem za uwaga........20 ZŁ !!!!!!!!!!!!!!!:szok::szok::szok::szok: Akurat sie jej trafilo, ze bilety byly bez oplat lotniskowych, podatkow itd a same bilety byly za 0,00zl :-D zaplacila jedynie za oplaty manipulacyjne i odprawe :-) bo bagazu tez nie brala, tylko podreczny.
Wiec nie jest tak zle chyba?
Tylko Cie do samolotu nie wsadzimy przeciez :-:)-:)-( trochu za pozno juz :-:)-:)-(
hihi a no właśnie :-)

reklama
ruszylam dupsko i przenioslam sie na kanape do pokoju malucha hehehe i podziwiam ubranka i deske do prasowania, ale 1wszy krok na przod juz zrobiony:-) normalnie dumna z siebie jestem, za chwilke obnize deske i przysune do sofy i bede prasowac na siedzaco :-) nie ma co sie przemeczac :-)
ja tak zawsze robię :-) do tego przde mną telewizor a obok na kanapie otwarty laptop :-D

Do góry