reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

Cleo to gratuluję! Mam nadzieje, że moja Lenka nie ma nic między nogami bo tonę w różu w wyprawce od koleżanki. A co do imienia to sama bym mogła miec Igorka ale nazwisko mam na R... i byłoby za twardo.

Wstałam rano do kibelka i juz nie mogłam zasnąć. Ja dziś jadę do szkoły rodzenia a potem po proszek i piorę ubranka! Cieszę się, ale mam ich za dużo( 2 ogromne torby i z 6 reklamówek) i muszę wybrać tylko najładniejsze, chyba sie na podłodze rozłożę bo miejsca mi nie starczy. Wczoraj dowiozłam 3 siaty od koleżanki.

No i już nie będę wam zawracać głowy z sukienką bo mi ta koleżanka pożyczyła taką całkiem fajną, a kasę wolę przeznaczyć na dzidziula, ja i tak szału nie zrobię na tym weselu :-D

reklama
Cleo to gratuluję!

Dziękuję.

No i już nie będę wam zawracać głowy z sukienką bo mi ta koleżanka pożyczyła taką całkiem fajną, a kasę wolę przeznaczyć na dzidziula, ja i tak szału nie zrobię na tym weselu :-D

Ja mam wesele za 2 tyg i szukalam sukienki dla siebie.Przymierzyłam 3 i wyglądałam jak krowa:-:)-(, wcale nie takie proste się ładnie ubrać jak się ma brzuchala przed sobą...a wydawać sporo kasy na 1 sukienkę to też mi szkoda , gdzie musze kupic jeszcze troche rzeczy dla maluszka.ach...

To ja mogę sprzedać swoją :-) To ta filetowo-szara. 100 % bawełny.
Byłam w niej na slubie brata 11.07.
To jest rozmiar 38.

Ostatnia edycja:
To ja mogę sprzedać swoją :-) To ta filetowo-szara. 100 % bawełny.
Byłam w niej na slubie brata 11.07.
To jest rozmiar 38.
Bardzo ładna , śliczna :-)Ale w 38 się nie zmieszczę juz:-Dno i na ślepo bym się bała kupić.Mąż mi obiecał że ze mną pojedzie i mi pomoże wybrać bo marudzę jak stara baba, a zniego to dobry doradca jest w ciuchach:-)

Rozumiem :-)
Mój na mnie krzyczy , że kupiłam sukienke i byłam w niej tylko raz, ale co ja poradzę, że puchną mi stopy i nie chcę ich pokazywać :-D

Rozumiem :-)
Mój na mnie krzyczy , że kupiłam sukienke i byłam w niej tylko raz, ale co ja poradzę, że puchną mi stopy i nie chcę ich pokazywać :-D

A ja jaki kiedyś numer wywinełam.Poszłam do Galerii Centrum i akurat była wyprzedaż.I kupiłam spodnie rozmiar 34:-D:-D wchodziłam w nie tylko wtedy jak lezalam i na głodnego.Brzuch musiał być wciągniety na maksa.O siadaniu nie było mowy , bo bałam się że guzik wystrzeli.Do dziś się ze mnie śmieje i wypomina mi cudowne zakupy na wyprzedaży.Ale spodnie śliczne...:-D

Cleo1981, ja wlasnie wczoraj kupilam sukienke na wesele. Firmy Cortefiel za 145zl (przeceniona z 300)i kolezanki juz mi powiedzialy, ze jest super. Moze i tobie by sie spodobala. Najwazniejsze w niej jest to, ze brzucha tak bardzo wielkiego nie widac, bo w innych wygladalam jak wielka Bunia. Moze dzisiaj jakas fotke uda mi sie wstawic i bys zobaczyla czy ci sie w ogole podoba. Ja jestem bardzo z niej zadowolona

Cleo1981, ja wlasnie wczoraj kupilam sukienke na wesele. Firmy Cortefiel za 145zl (przeceniona z 300)i kolezanki juz mi powiedzialy, ze jest super. Moze i tobie by sie spodobala. Najwazniejsze w niej jest to, ze brzucha tak bardzo wielkiego nie widac, bo w innych wygladalam jak wielka Bunia. Moze dzisiaj jakas fotke uda mi sie wstawic i bys zobaczyla czy ci sie w ogole podoba. Ja jestem bardzo z niej zadowolona
Wrzuć fotkę koniecznie jak wyglądasz:-)

reklama
Do góry