reklama
bosastopka
Fanka BB :)
Lekturkę na jutro sobie zostawię:-)
Cleo - gratuluję synka w takim razie :-) My dalej w niepewności, ale na własne życzenie. Chcemy mieć niespodziankę;-) Choć jak tak was czytam to coraz częściej chciałabym już wiedzieć. Ale twarda będę!
Cleo - gratuluję synka w takim razie :-) My dalej w niepewności, ale na własne życzenie. Chcemy mieć niespodziankę;-) Choć jak tak was czytam to coraz częściej chciałabym już wiedzieć. Ale twarda będę!
ja tez, tylko problem z kupnem rzeczy, wszystko albo rozowe albo niebieskie, jakby innych kolorow nie bylo....Lekturkę na jutro sobie zostawię:-)
ja tez, tylko problem z kupnem rzeczy, wszystko albo rozowe albo niebieskie, jakby innych kolorow nie bylo....
ja na początek mam białe, ecru i kremowe. To też kolory .. Najbardziej uniwersalne jak się da
kilolek
podwójna listopadowa mama
o właśniejuż wiem pościel wyprał a z materaca ściągnął taki pokrowiec i też wrzucil do pralki nic nie śmierdzialo i nie śmierdzi te wody raczej nie miały żadnego zapachu wyglądały jak zwykła woda co do podkładów , ręczników to jak z was poleci tak jak ze mnie to nie chce martwić ale raczej nic to nie pomoże
A ciekawe jak w razie czego mój mąż sobie z tym poradzi. Tzn ja właściwie wiem jak... on to zostawi i pójdzie spać do salonu
bosastopka
Mi dziś znowu skurcze wróciły i zła jestem. Prawie wcale się już nie ruszam a podbrzusze boli dziś strasznie :-( A tak już dobrze było... Coraz bardziej mnie kusi żeby poczytać o wcześniakach, choć powstrzymuje się ogromnie, bo znam siebie i wiem, że jak coś złego przeczytam to już koniec i ciągle panikować będę :-( W poniedziałek zacznie się dopiero tydzień 30. Wiem, że od 34 już są duże szanse na zdrowe maleństwo - oby dotrwać :-)
bosastopka
Eh, za dużo marudzę! :-)
bosastopka
Ja mam sporo ecru i kremowych również i do tego zielone i białe :-) Choć uważam, że dziewczynce niebieski przecież też pasuje :-) No róz dla chłopaka może mniej, ale tego koloru na razie unikam :-)
Największy problem mam tylko z imionami na razie. Dla dziewczynki już wybrane (nawet 2), ale dla chłopca - brak pomysłu :-(
Największy problem mam tylko z imionami na razie. Dla dziewczynki już wybrane (nawet 2), ale dla chłopca - brak pomysłu :-(
reklama
katrenki
trzymaj sie bosastopka...juz niedlugodasz rade, tylko lezakuj grzecznie