katrenki
Fanka BB :)
chyba wykasuje ten swoj suwaczek bo co na niego spogladam to zdaje sobie sprawe, ze tylko 9 tyg zostalo
i sie stersuje.....
![szok :szok: :szok:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/shocked.gif)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja wczesniej tez robilam w tzw food procesor, nie mial drobnych oczek wiec najpierw wszystko scieralam na takich do marchewki, tzw grater, a potem zakladalam wlasnie takie nozyki i to starte wsypywalam i mielilam, az byla papka. troche wiecej z tym pracy, bo moje urzadszenie ma juz kilka dobrych lat, ale tez bylo szybko, 10-15 min z obraniem. na szczescie dostalam juicer i teraz to bajkaja tez podobnie robilam placki...tylko w shakerze...tym dzbanku z nazykami na dnie...tylko ziemniaki kroilam dosc drobno i po troche dodawalam a reszte skladnikow jak normalnie do plackow.....
tylko zepsol mi sie ostatnio i nie mam teraz....![]()
slyszalam od kilku swiezo upieczonych mam,ze takie nakladki na sutki bardzo pomagaja
My mieliśmy się pobrać za rok w czerwcu, ale musieliśmy przyspieszyć wszystko o rok. I wesele w tydzień zorganizowalismy. A zdecydowaliśmy się wcześniej, żeby było nam łatwiej jak już się dziecko urodzi. A decyzja o ślubie zapadła w niecałe 10 minut. U nas całe życie na spontanie.Mary_mary:-) Moi znajomi wzięli ślub w tajemnicy. Wiedzieli właściwie tylko oni. Świadków zabrali z pracy w dniu ślubu, jak stali, bez informowania dokąd i co się dzieje. Dopiero w USC wszystko było jasneRodzice nie wiedzieli, rodzeństwo.. Nawet z tego powodu jakaś awantura chyba była..
Ja też wcześnie za mąż wyszłam, "bez powodu",czyli bez ciąży, bo to pierwsze podejrzenie gdy dziewczyna młoda.. Z perspektywy czasu sądzę, że gdybyśmy jeszcze trochę poczekali to do ślubu by nie doszło i byśmy się rozeszli. A tak, to nas trzyma
![]()
wow...nie wiedzialam, ze one tak pod cisnieniem maja to mleko...myslalam, ze trzeba ciagnac...ale bedzie jazda![]()
wow...nie wiedzialam, ze one tak pod cisnieniem maja to mleko...myslalam, ze trzeba ciagnac...ale bedzie jazda![]()