reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

reklama
bry

u nas dzisiaj pogoda lekki wiaterek az mi sie milo chodzilo, oczywiscie bylam z mamuska na zakupach nakupowalysmy dla niuni rzeczy
001.gif
powoli powoli i bedemy mialy cala wyprawke skompletowana
102.gif
po weselu jedziemy kupic wozek i takie tam ... juz sie niemoge doczekac tej naszej niuni
serce_1.gif
a tak ogolnie to wszystko wporzadku u nas jak nie ma upalow to czujemy sie swietnie
020.gif

dopiero teraz sie odzywam bo po przyjezdzie mielismy urwanie glowy ciagle cos, nawet mała to odzyla bo slabo kopala dopiero od wczoraj nadrabia porzadnymi kopniakami :-)

Tak szybko przeleciałam i widziałam ze poruszany byl temat znieczulenia, lewatywy ... ja sie zastanawialam nad znieczuleniem bo strasznie sie boje bolu no ale z kim rozmawiam na ten temat to kazdy odradza takze chyba bede musiala sie obyc bez, no ale zobaczymy jeszcze mam czas...

dziewczy ktoras z was dawala liste kosmetykw dla dzidzii mamy moge prosic raz jeszze dokladniejsza z nazwami polecanymi najczesciej?? spisuje sobie liste zakupow takich tez i mi sie zapomnialowsyztskich nazw a chce posprawdac itd ...

Ja jeszcze coś o skurczach partych dopisze...jak rodziłam Igorka,to miałam takie parte,że kucałam z poz stojącej...a jak rodził się Staś...to właśnie zachciało mi się "kupkę"...poszłam do wc...ale nie było papieru....więc wróciłam na porodową po niego...i całe szczęści8e:szok: bo to nie "kupka" tylko STAŚ wychodził:szok:...ciekawe jak był by papier czy zdążyła bym go złapać:tak:..tak że teraz już sama nie wiem czy rozróżnię co się dzieje,skoro za każdym razem było inaczej..

A ja gdybym nie poczytała Waszych postów dzisiaj, to nie wiedziałabym, że to się zdarza i w dodatku jest normalne. I bardzo prawdopodobne, że zachowałabym się w takiej sytuacji jak koleżanka Gawit. Też pewnie przestałabym przeć :baffled:

hej dziewczyny :-)
Ja wczoraj bylam zapisać się na USG 3D/4D
U mnie w mieście podobno długo trzeba czekać na taką wizytę (Bo tylko 1 placówka robi takie USG). Z drżącym sercem eszłam do recepcji...i bardzo uprzejma pani zapytala na początek który tydzień ciąży. Powiedziałam jej, że 24, no to stwierdziła, że mogę przyjść w sobotę:szok:
No tego się nie spodziewałam
Tak więc czekam do soboty!!!!!!
Mój T. również jest ciekawy (jeszcze nie był na żadnym moim USG, bo w szpitalu go nigdy nie chcą wpuscić)
no ale zobaczymy, co nasz synek pokaże:-D:-D:-D

no i jeszcze musimy sie uporać z kupnem mebli w tym tygodniu. W końcu zdecydowalismy się na system modułowy w black red white..mhmm ciekawe jak będą wygladać w naszym małym mieszkanku

i JESZCZE JEDNO - Chyba damy mu na imię Alan...;-)

luuzna to już całkiem niedługo;-) będziesz miała w sobotę niesamowite przeżycie:-) a co do imienia to super , że macie już wybrane , wielu mamusiom i tatusiom pewnie do dziś trudno się zdecydować:tak:

martolinka - nawet nie wiesz jakie to niesamowite, że wybralismy już mu imię! NALEŻYMY z moim T. do niezdecydowanych...a tu bach - imię wybrane, meble prawie kupione....nad ślubem myslimy, ale tylko cywilnym...dowiedzialam się, że w małżeństwie ławtwiej załatwić różne formalności, dopłaty itd.

reklama
martolinka - nawet nie wiesz jakie to niesamowite, że wybralismy już mu imię! NALEŻYMY z moim T. do niezdecydowanych...a tu bach - imię wybrane, meble prawie kupione....nad ślubem myslimy, ale tylko cywilnym...dowiedzialam się, że w małżeństwie ławtwiej załatwić różne formalności, dopłaty itd.

Do góry