kaśka k
Fanka BB :)
ale jutro będziecie miały wyżerkę tatary wątróbki już Wam życzę smacznego
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kaśka, Ty mi się za dużo nie martw ! Obie z córą jesteście na najlepszej drodze do wyzdrowienia, pilnuj ją i siebie a niedługo będzie happy end :-) Skoro do tej pory miałaś pod górkę, to teraz musi już być z górki.widzę że dziewczyny z Poznania zabrały się za stomatologów;-)i to jak dzielnie bez znieczulenia ja to chyba już bym pierwsza prosiła o znieczulenie
narazie mam dosyć znoszenia wszystkiego
to po co ty się męczysz i pracujesz skoro się kieppsko czujesz? Po to płacisz składki żeby móc odpocząć w każdej chwili.to ja tez ponarzekam wczoraj mi sie w glowie krecilo... ze spaniem mam problemy... a ciagle gnije w pracy... juz chyba na l4 na tydzien pojde bo sil nie mam... a ciagle albo remont albo jakies zakupy itp... coraz czescie mam uderzenia goraca... i wogole cieplooooooo....
Kilolek moze to i dobrze ze nie pojechal a malym sie nie moze zajac?
Royana mniam mniam brokulowa... ja przy takim tempie bym padla od razu... moj ledwo co mnie dzisiaj dobudzil do pracy... a az tak sie nie forsowalam... jedynie na zakupach bylismy do zamkniecia sklepow tj do 21