reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

Na razie babka mówiła, że przy pierwszym dziecku jest bezpłatne, tylko jesli chce uczeszczac z mezem to musze wniesc jednorazowa oplate 50zł. Ciekawa jestem czy za wizyte na oddziale beda pobierane opłaty.
50 zł za całość? to i tak bardzo tanio

reklama
(...) mam jeść dużo buraków i zielonego oraz czerwonego mięsa. (...)

hihih smaczego ;-)

Co do kopniaków to musze się pożalić, że ledwo to wytrzymuję czasami. Wczoraj wieczorem normalnie mnie bolało, na razie każde mocne kopnięcie stawia mnie do pionu bo jakoś się jeszcze tego zawsze przestraszę, albo mnie tak zaboli. Mimo wszystko dzielnie to znoszę bo nie ma nic piękniejszego niż świadomość że jest mu dobrze u mnie pod sercem i sobie szaleje. jego ulubione godziny to nocne od 22 do 24..., i dzisiaj w dzień tak o 15 i o 19, coraz bardziej aktywne jest to nasze dzieciątko.

szczerze powiem ze czasem moje kopniaki nie to ze bola tylko ze sa nie przyjemnym uczuciem ;/ i coraz bardziej odczuwam jak wbija swoje nozki w moja lewa piers eh

hihih smaczego ;-)
Ładnie się tak śmiać ???
A tak serio to ta zielenina to: piertuszka (której nie znoszę), sałata i wszystko inne zielone tylko nie mięso.
Mąż mi dzisiaj zrobił na obiad chłodnik z buraczków, wypiłam dwie szklanki soku z buraczków, zjadłam rosół z dużą ilością pietruszki i jeszcze trochę i to wszystko oddam spowrotem jak on nie przestanie. ratunku!!! ja potrzebuję pomocy

Ładnie się tak śmiać ???
A tak serio to ta zielenina to: piertuszka (której nie znoszę), sałata i wszystko inne zielone tylko nie mięso.
Mąż mi dzisiaj zrobił na obiad chłodnik z buraczków, wypiłam dwie szklanki soku z buraczków, zjadłam rosół z dużą ilością pietruszki i jeszcze trochę i to wszystko oddam spowrotem jak on nie przestanie. ratunku!!! ja potrzebuję pomocy

hehe to teraz bedzie pilnowal ciebie jak oka w głowie zebys jadła i zielone i czerwone :):-)

A zastanawiam się kiedy najlepiej zacząć brać Prenatal DHA, on korzystnie wpływa m.in. na rozwój kory mózgowej, siatkówki oka.
Jeśli jest on wskazany od 3 trymestru ciąży, to w zasadzie za 1,5 tyg. mogę go zacząć brać (27 tydzień).
A dlatego skupiam się na Prenatalu DHA choć są inne może lepsze, może nie, tabletki, bo od poczatku ciąży brałam właśnie Prenatal Complex, Classic biorę teraz i myślę o DHA.

co do kopniaków to ostatnio mam wrażenie jakby dzidzia kopała mnie po pęcherzu
albo jakby siedziała tam swoim dupskiem :baffled:
powróciło mi że coś mnie tam uciska

ale spokojnie jak musi to niech sobie kopie :tak:
jeszcze troszkę:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry