reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

Ka...M dokładnie z tymi starszymi kobietami, to jest:eek:. Najbardziej lubię tą kategorię po 70-tce zrobione na dżagę:eek::tak::szok:. Stoi w tramwaju, głośno dyszy, gada niby do siebie jak to nogi puchną na starość itp:crazy:... Ale na nóżkach ma obcasik calkiem nie mały, makijaż full...

reklama
Laseczki - ależ jestem z siebie dumna :-)
Słyszałyście o Muzyce Bobasa? tutaj szczegóły Muzyka Bobasa
Przeszperałam trochę neta i same pozytywne komentarze znalazłam :tak:
W każdym razie dobrych kilka zl na allegro to kosztuje a mnie udało się dzisiaj ściągnąć 5płyt cd :tak:
Jeśli któraś chciałaby też to poproszę maila na priva - liczę że po skompresowaniu do rar przejdzie przez pocztę...:-)

mary jestem chętna:-D

mamulica masz rację.... hehe... wymalują się wypsikają że aż duszno...
a później człowiek ledwo oddycha w tym zaduchu a one narzekają że coś nie teges...
nie daj Boże jak Ty się odezwiesz to zjedza na stojąco...

A tak poza tym , to jestem jakaś przestraszona tym wyciekaniem wód płodowych... Bo wilgotno, a prawie mokro to ja mam cały czas dziś na przykład... No niby takie to trochę śluzowate, ale momentami wodniste..:zawstydzona/y::sorry:. Przepraszam Was za szczegółowy opis, ale...No po prostu się boję... Sama siebie uspokajam , ze latałam teraz co tydzień do ginki no to by chyba widziała że coś ubywa tych wód... :zawstydzona/y:. Kurde, no!!! A wy tego śluzu dużo macie, Laseczki? No wiem, że takie intymne pytania, ale...:sorry::zawstydzona/y: Eh....

w skali od 1 do 5 ja mam na 3....:-p
nie ma się co przejmować..
po to jest to forum żeby zadawać wszelkie pytania i uzyskiwać na nie odpowiedzi:tak:
nie przejmuj się ... jakby to były wody płodowe napewno byś się o tym dowiedziała.....:tak: i lekarz kazałby leżeć.... póki co staraj się aż tak o tym nie myśleć... albo idź do gina i poprioś o zrobienie ci wymazu.... może to pomoże...
ja też pytałam co to jest i zrobiła mi wymaz... teraz będę czekać jeszcze tydzień i mam dzwonić się dowiadywać:tak:

reklama
Do góry