reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

etna36 gratuluję wyniku, super, że wszystko o.k. i, że synek:tak:. Dziewczyny oby więcej tych chłopaków, to może w listopadzie będzie pół na pół chłopców i dziewczynek;-):-).

reklama
dziewczyny czy nie będziecie miały nic przeciwko jeśli wątki dotyczące zusu zostaną preniesione na temat "Prawo kobiet w ciąży 2009" takie padło pytanie :sorry:

czesc dziewczyny serdecznie pozdrawiam. Niezyt czesto do was zagladałam bo nie miałam czasu. Mały praca dom i nie mialam sił. Niestety teraz musze byc na zwolnieniu dla dobra maluszka wiec mam nadzieje ze czesciej bee sie udzielac. Zycze miłego dzionka.

cześć Mamuśki :)) Ja dzisiaj po raz pierwszy odczułam wygodę z okazji ciąży :)) Byliśmy w kościele i jak zwykle staliśmy a pewna pani zauważyła mój brzuszek i poprosiła żebym usiadła obok niej :)) aż się zdziwiłam bo obok mnie stała starsza pani która myślała że to do niej chce podejść tamta kobieta. Jak siadłam to ta starsza mnie obrzuciła strasznym wzrokiem :)) śmiać mi się chciało :)) są jednak niektórzy życzliwi ludzie :))

Alez mam doła!!! masakra! Od piątku wieczór. Niz nie pomaga. Nie mam pojęcia o co mi samej chodzi, wszystko mnie wkurza potwornie.

Czyli chyba juz tak po prostu mają...:-(

Ka...M ja nie mam nic przeciwko, przenoś :tak:W sumie bardziej to tam pasuje
ok już przeniosłam mam nadzieję że znajdziecie ;-)
cześć Mamuśki :)) Ja dzisiaj po raz pierwszy odczułam wygodę z okazji ciąży :)) Byliśmy w kościele i jak zwykle staliśmy a pewna pani zauważyła mój brzuszek i poprosiła żebym usiadła obok niej :)) aż się zdziwiłam bo obok mnie stała starsza pani która myślała że to do niej chce podejść tamta kobieta. Jak siadłam to ta starsza mnie obrzuciła strasznym wzrokiem :)) śmiać mi się chciało :)) są jednak niektórzy życzliwi ludzie :))

hiiii bo niektóre starsze panie tak już mają że myślą że są jedyna do miejsc siedzących;-):-p
ja wiem że znajomej babcia też uważa się za wielce schorowaną a jak widziałam kiedyś ją na działce to nawet kolan nie ugięła podczas pielenia warzywek:szok: to ja tak nie jestem w stanie wytrzymać pół dnia z głową w dół i wyprostowanymi nogami:zawstydzona/y::sorry: a ona dała radę bez problemu....a taka chora....:sorry:;-)

reklama
Alez mam doła!!! masakra! Od piątku wieczór. Niz nie pomaga. Nie mam pojęcia o co mi samej chodzi, wszystko mnie wkurza potwornie.
Kilolek, nie wiem czy też tak masz, ale ja jak ostatnio miałam dół to sama z sobą już nie mogłam... Najgorsze, ze wszystkie potencjalne sposoby zwalczenia doła uważam wtedy za niewystarczające, zbyt błahe dla mojej dramatycznej sytuacji... No i niestety czekam aż przejdzie samo... A jak mój małż próbuje mnie pocieszać to tylko jeszcze bardziej się pogrążam w otchłani rozpaczy:no::zawstydzona/y::sorry::eek:

Do góry