R
rouż
Gość
Jestem tego pewna!!!(...)Wytrzymalysmy 10 dni, wytrzymamy i 100...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jestem tego pewna!!!(...)Wytrzymalysmy 10 dni, wytrzymamy i 100...
Ja to się do męża śmiałam, że jak walnę 50 wódki, to 50 glukozy przy tym pikuś ;-)
ja dostaję na 28 dnia, bo tyle mżedac maksymalnnie, a wizytę mam zawsze na osatni dzień zwolnienia.ja mialam problem ze zwolnieniem zreszta pisalam wam ale moj lekarz jakos bez problemu daje jak narazie tylko ze daje po 14-19 dni nie wiem czemu a wam daje lekarz odrazu na miesiac z góry?
jasne że wytrzymacie...Dzieki, u nas z Viki ciut lepiej, skurcze juz tylko nocami - w dzien mam troche spokoju. Leze to wyciek minimalny. Jak wstaje to niestety dalej sie ze mnie saczy, wiec pewnie jeszcze troche polezymy. USG mam za 15 dni, a do tego czasu mam "odpoczywac tylkiem do gory"... Wytrzymalysmy 10 dni, wytrzymamy i 100...
uwierzcie że 50 to luzik 75 za to nie mogłam przełknąć bez cytrynki
i strasznie mnie mdliło po tym cholerstwie
chyba jak zagryziesz to będzie taki sam wfwkt jakbys dodała. U nas tez się nie dodajeNo właśnie, wypić wypiję, ale czy nie zemdli mnie po tym?- Nie wiem, wezmę cytrynkę na zagryzkę, bo u nas nie wolno jej dodawać do glukozy- pytałam już o to w laboratorium.
Pierwsze trzy dni to był upał jak diabli, a potem juz troche chłodniej, a ludzi masa. Chyba wszyscy przyjechali do zakopanego. Ja zadyszke tez mam, ale jak przetrwam chwile to potem mija i jest ok. Tylko mnie w łydki skurcz w nocy łapałno i witam etne 36 po urlopiku,ale dalas tam czadu,polowa drogi na morskie,niezle,ja mam coraz ciezej z chodzeniem jakos szybko zadyszke dostaje.Napisz jaka mieliscie pogode i czy duzo ludzi jest teraz w gorach
mam nadzieje, ze nie bede musiala pic 75, bo wystarcza mi wspomnienia z 50 .uwierzcie że 50 to luzik 75 za to nie mogłam przełknąć bez cytrynki
i strasznie mnie mdliło po tym cholerstwie