Ja bardzo bym chciala takie zaproszenie. Mieszkam daleko od rodziny i cos takiego to chyba wspanialy pomysl dla przyszlych dziadkow czy cioc i wujkow.....Przy kazji nie wiem czy znacie benc.pl? Gdyby któraś chciała zobaczyć jak to działa, niech poda mi maila to wyślę zaproszenie. Mozna też samemu się zarejestrować i swój profil utworzyć.
reklama
kilolek
podwójna listopadowa mama
to poproszę adres mail na privaJa bardzo bym chciala takie zaproszenie. Mieszkam daleko od rodziny i cos takiego to chyba wspanialy pomysl dla przyszlych dziadkow czy cioc i wujkow.....
Ostatnia edycja:
xxxklaudziaxxx
Listopadówka 2009
Dziewczynki melduje sie po długiej przerwie jako już mezatka :-):-):-) slub udal sie idealnie, skromnie, ale cudownie zdjecia napewno wstawie po powrocie z Polski. Narazie nie mam dostepu do netu bo siedze u rodziny na wsi, obzeram sie i probuje odpoczac po weselu kuzynki.
W piatek bylam na USG i widzialam mojego malego grubaska. Wedlug USG jest starszy o kilka dni ale zdrowiutki. Kolejny raz dostalam potwierdzenie ze bede miec synusia bo maly wymachiwal klejnotami w kazda strone dostalismy kilkuminutowy filmik i podziwiam go kiedy tylko moge.
nie jestem w stanie nadrobic teraz wszystkiego ale po powrocie bede miec duzo czasu to napewno poczytam co tam u was bylo slychac przez te kilka dni :-)
buziaczki i pozdrowionka Mamuski :*:*
W piatek bylam na USG i widzialam mojego malego grubaska. Wedlug USG jest starszy o kilka dni ale zdrowiutki. Kolejny raz dostalam potwierdzenie ze bede miec synusia bo maly wymachiwal klejnotami w kazda strone dostalismy kilkuminutowy filmik i podziwiam go kiedy tylko moge.
nie jestem w stanie nadrobic teraz wszystkiego ale po powrocie bede miec duzo czasu to napewno poczytam co tam u was bylo slychac przez te kilka dni :-)
banAna witamy serdecznie i trzymamy kciuki za tż`ta, na pewno wszystko będzie dobrze, nie martw się tylko zbytnio bo dzidzia będzie się martwić razem z tobą!
Klaudia gratulacje, opisz wszystko dokładniej jak znajdziesz chwilkę(no w końcu jako świeżo upieczona żonka możesz mieć mniej czasu;-):-)), usg też
Klaudia gratulacje, opisz wszystko dokładniej jak znajdziesz chwilkę(no w końcu jako świeżo upieczona żonka możesz mieć mniej czasu;-):-)), usg też
Kasiiula
mamusia Pawełka :)
ostatnio miewam takie jakby mrowienie, od posladkow w dol nogi, strasznie denerwujace uczucie, zwlaszcza w nocy. czasami przez to mi nawet noga wierzga tez tak macie?
u mnie noga mrowieje 2-3 razy dziennie okropne uczucie ;/ eh
mamulica
Fanka BB :)
Ewelia, mam identycznie, coś jakby odparzenie, czy coś takiego, troche swędzi , trochę piecze. Dokładnie tak, jak to opisujesz. Nie wiem, co to. W każdym razie zamierzam potraktować to lactovaginalem chyba, a teraz robię okłady z maślanki... Dodam jeszcze że srom mam jakby trochę obrzęknięty...Ja sie jakos tak dziwnie czuje, czuje jakies lekkie pieczenie/swędzenie w okolicach intymnych, nie w srodku tylko tu na zewnatrz. Nie przeszkadza mi to w normalnym funkcjonowaniu, tylko jak pomysle to czuje taki jakis dyskomfort. Cos takiego jak bym sie ogoliła i wtedy tak troche boli. Mam nadzieje ze ktos zrozumie o co mi chodzi. Czy myslicie ze to infekcja? Poza tym nie mam zadnych uplawow ani zmienionej wydzieliny, raczej bardziej sucho mam Jutro sie wybiore do lekarza ale myslicie ze do tego czasu nic sie dzidzi nie stanie? Juz umylam sie w nadmanganianie potasu i posmarowalam z wierzchu Sudokremem. Bardzo sie boje, co chwila pukam do brzuszka czy maluszek sie rusza. Na szczescie zawsze odpowiada.
u mnie reze, choc na skurcze biore 1500mg magnezu na dobe - to i na mrowienie powinno pomodz, ale nie pomagau mnie noga mrowieje 2-3 razy dziennie okropne uczucie ;/ eh
reklama
Dziewczynki melduje sie po długiej przerwie jako już mezatka :-):-):-) slub udal sie idealnie, skromnie, ale cudownie zdjecia napewno wstawie po powrocie z Polski. Narazie nie mam dostepu do netu bo siedze u rodziny na wsi, obzeram sie i probuje odpoczac po weselu kuzynki.
GRATULACJE!!!! Koniecznie wstaw zdjęcia!